Додворување на Facebook

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Moментално додворување:

-Здраво
-Здраво
-Шо прајш арна си, да не учиш за екстерново?
-Seen.....

Не питајте моми за учење, можи се скапаници, па не им се прави муабет за чколио.
Едно од можните лоши сценарија. Другите смислете ги самите.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не знам зашто, ама имам мислење дека ради социјалните мрежи и огромниот број на суви алфа мажјаци кои што имаат шанса само на ФБ да легнат нешто, огромен број од цуриве си ги имаат дигнато акциите за минимум 102.5% :))

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
:pos:

--- надополнето: 24 јануари 2014 во 01:11 ---
Не знам зашто, ама имам мислење дека ради социјалните мрежи и огромниот број на суви алфа мажјаци кои што имаат шанса само на ФБ да легнат нешто, огромен број од цуриве си ги имаат дигнато акциите за минимум 102.5% :))
Недостижни се, зато сега сваќам оти се понашет ко санкир акција од волстрит.
Е тек сега после темава ги разбирам до негде момиве оти се вакви :D

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
То не е само твое мислјење,тоа е реалноста уште фб фалеше и сега дури егата се до небеса!

Курт Кобејн

Вистинскиот
Член од
25 јануари 2014
Мислења
56
Поени од реакции
73
Двајцата покрај езеро седиме и водата ја матиме, а всушност размислуваме како да се фатиме.

Е ова пиши и го и твоја е, мене секогаш ми успевало, знам 10-20 девојчиња што паднаа на ова...од смеа нажалост.
Секоја чест за девојчињата што ти паднале на ова.
Немам намера лично да те навредам, ама сепак има нешто поучно у коментаров, треба да бидеш сељак за да пишеш вакво нешто и девојката треба да биде сељанка за да падне на вакво нешто, што автоматски ти кажува дека сте компатибилни со девојката и дека ти успеала фората.
Зборот "Сељак" го употребувам за да истакнам карактерни особини и интелектуален развој, а не место на живеење и занимање!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Секоја чест за девојчињата што ти паднале на ова.
Немам намера лично да те навредам, ама сепак има нешто поучно у коментаров, треба да бидеш сељак за да пишеш вакво нешто и девојката треба да биде сељанка за да падне на вакво нешто, што автоматски ти кажува дека сте компатибилни со девојката и дека ти успеала фората.
Зборот "Сељак" го употребувам за да истакнам карактерни особини и интелектуален развој, а не место на живеење и занимање!
Има едно се вика сарказам, будалење, несериозност, сепрамбудаланатрииполотиубомие.

Плус ти потенцираа ,,од смеа нажалост". Од шо е глупо можи да е смешно. Има едно ептен глупо кое може да го искини секој еден виц.

Курт Кобејн

Вистинскиот
Член од
25 јануари 2014
Мислења
56
Поени од реакции
73
Има едно се вика сарказам, будалење, несериозност, сепрамбудаланатрииполотиубомие.

Плус ти потенцираа ,,од смеа нажалост". Од шо е глупо можи да е смешно. Има квалитетно глупо кое може да го искини секој еден виц.
Многу добри начини да почнеш муабет или да флертуваш се сарказамот, будалењето и несериозноста.
Ама едно е да бидеш оригинален и смешен, а друго е да и праќаш фрази у што ги слушнала 300пати у живот, идиотски (а сепак ископирани) поеми и други сакамдасепраамбудалаамасумглупинекреативен муабети...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Многу добри начини да почнеш муабет или да флертуваш се сарказамот, будалењето и несериозноста.
Ама едно е да бидеш оригинален и смешен, а друго е да и праќаш фрази у што ги слушнала 300пати у живот, идиотски (а сепак ископирани) поеми и други сакамдасепраамбудалаамасумглупинекреативен муабети...

Tи се запна првично против несериозноста и глупирањето(така звучеше). Сега почна да ги подоправдуваш, само ги модификува демек да се оригинални, а не излитени.
Ај одлучи се што точно оправдуваш, па да се вратам да правиме муабет :)

И не секој ги слушнал тие работи 300пати во живот. Еве јас сум го чул Кобејн, али појма немам кој е. Ваљда познат е нешто. Па ако некој ми го расприкаже можеби и ќе ме заинтересира.
Не сите луѓе чуле/допреле исти работи, во исто време.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230

Девица ли си? Ако не си ја направил: во дворот имам кубик дрва, ти си моја љубов прва! сигурно немаш ебено... :unsure:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Nema potreba za navredi, moze sum sejak ama sekogas so zenska si odam doma dodeka ti sonuvash za zenska. Prvo im vikam zdravo, posle im vikam I lost my number can I have yours, ova tuka sekogas deluva, moze e stara finta ama 90% mi go imaat dadeno brojot, ako ne mi go davaat ednostavno im go zimam telefonot dodeka ne gledaat i si titkam kaj mene i taka im go imam brojot, e posle koga ke se vidime po vtor pat togas ide taa mnogu vazna fora, pokraj ezeroto sedime i vodata ja matime a razmisluvame kako da se fatime, posle ova sleduva baknez kaj 70% od devojkite. Ako ti si tolku golem mangup eve kazi kako ti flertuvas!

Курт Кобејн

Вистинскиот
Член од
25 јануари 2014
Мислења
56
Поени од реакции
73
Девица ли си? Ако не си ја направил: во дворот имам кубик дрва, ти си моја љубов прва! сигурно немаш ебено... :unsure:
Бев девица дур не ги цитирав Семе Синапово со "Да не си уморна, цел ден ми шеташ по мисли". Типката беше глува, битно фората успеа.
Doesn't matter, had sex! :свиркам:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 02:54 ---
Nema potreba za navredi, moze sum sejak ama sekogas so zenska si odam doma dodeka ti sonuvash za zenska. Prvo im vikam zdravo, posle im vikam I lost my number can I have yours, ova tuka sekogas deluva, moze e stara finta ama 90% mi go imaat dadeno brojot, ako ne mi go davaat ednostavno im go zimam telefonot dodeka ne gledaat i si titkam kaj mene i taka im go imam brojot, e posle koga ke se vidime po vtor pat togas ide taa mnogu vazna fora, pokraj ezeroto sedime i vodata ja matime a razmisluvame kako da se fatime, posle ova sleduva baknez kaj 70% od devojkite. Ako ti si tolku golem mangup eve kazi kako ti flertuvas!
:facepalm:
Стварно незнам како да ти одговорам на муабетов, фасциниран сум. Незнам дали си претерал со How i met your mother или имаш страшен избор на женски, ама ја не поштувам многу пуштање на фејсбук (не викам дека е лошо), башка ја сум од оние старомодните типови со First date муабет. Ако више се работи за нешто несериозно користам хумор, не гугл. Како и да е, ти си ги бираш женските и размисли дека ќе мораш да ожениш една од тие женски. Ја лично не би сакал да му кажам на син ми мајка ти ја фатив на I lost my number can I have yours фора.

Курт Кобејн

Вистинскиот
Член од
25 јануари 2014
Мислења
56
Поени од реакции
73
Епа не му кажувај и готово.
Без разлика дали е ова неуспешен обид за сарказам или било што, некако ми нема поврзаност со темава така да незнам како би ти одговорил.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
:facepalm:
Стварно незнам како да ти одговорам на муабетов, фасциниран сум. Незнам дали си претерал со How i met your mother или имаш страшен избор на женски, ама ја не поштувам многу пуштање на фејсбук (не викам дека е лошо), башка ја сум од оние старомодните типови со First date муабет. Ако више се работи за нешто несериозно користам хумор, не гугл. Како и да е, ти си ги бираш женските и размисли дека ќе мораш да ожениш една од тие женски. Ја лично не би сакал да му кажам на син ми мајка ти ја фатив на I lost my number can I have yours фора.
Za tebe prijatele se znae kolku e saatot, no kje ti kazam eden sovet koga ke probas da ja osvoish tvojata prva devojka. Ne e fintata vo toa kolku ti e glupa ili jaka forata, tuku fintata e vo toa kolku ti e jaka samodoverbata, zapamti go ova posto na devojki im imam vikano mnogu raboti, na pr: Koja e razlikata pomegju tebe i sliva? Ona vika ne znam i jas i se ubacuvam so mnogu jaka skolska finta i i vikam: Razlikata e vo toa shto slivata ragja pa ja tresesh dodeka tebe te tresam pa ragjash. Se nasmea i po nekolku sostanoci imavme sex, zatoa postedi me od tvoite seljacki fori.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Или која е разликата меѓу велосипед и девојка?
Велосипедот го пумпаш па му се качуваш, а на девојката прво и се качуваш па ја пумпаш.

Eте друга финта. Од тие старите.

Kajgana Shop

На врв Bottom