Додворување на Facebook

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Ќе и пристапиш вака здраво јас сум Рики инаку ме викаат Richie надимакот го добив по тоа што сум многу богат и остај ја после она тебе ќе ти се пушта наместо ти нејзе.Works every time bjach:cool:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Изгледа не сфати ти.
Јас сфатив. Ака ко што кажа членот погоре... може не му е за љубов и сериозна врска, туку за нешто друго, а за тоа не треба карактер......, јас фино и одговорив....., ако не му треба карактер и љубов, туку нешто друго боље нека не се мачи да ја освојува за тоа преку Фејсбук, туку нека се упати на друго место ;)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ќе и напишиш вака...

Еј, ај ако сакаш земи го ИКС петката, зш ЕР осмицата ми е на тунирање во Германија, ќе и редам нитро онака за чалам.
Ако те праша, шо ти е бе болен еден?
Речи и... Aууу по грешка ти пишав срце, еден дебил ми досадвит да му го дам џипот и клучот од четворособниот стан во центар, а во мене се само клучевите од вилата на Водно :sneaky:

Последно уредено:
N

Nicky Santoro

Гостин
Запознајте се во живо и после некој ден живеачка почни и на фб... Од секогаш вака ми палело.А само на фб дирек прв контакт не те знае,може да ја боли Кур за тебе само и да не ти врати или пак ладно однесување..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Прати ми саџест френд ја ќе и пишам ебате пичката. Голем кур сеа ќе и се потресувам како да и пишам, па уште ќе прашувам по форуми, говно трул народ ќе има за 2-3 генерации 5% мангупи ќе ебат у цела македонија а овие другите ќе прашуваат по форуми како да почнат муабет ...

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
@BraneINTER

Пушти и едно смајли. (вакво :) )
Ќе почнете со здраво здраво тој сум таа сум, ќе и кажеш дека ти е симпатична и би сакал да се подобро да се запознаете во живо(т.е едно кафе да ја частиш).
После од тебе зависи.

П.С Не му ја мисли многу. (y)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Немој да се понашаш битно ко напалено дете и на сликтие да и коментираш и на секоја слика лајк да си ставаш, чекај некоја песна нека објави и во коментар стави некоја cover верзија од истата и напиши нешто како - 'слушнија ова :) ми звучи подобро ' И одма на чат( одма во смисла одкако ќе искоментира или мани лајк) пиши и ' извини ако ти го упропастив линкот или слично :) ' во тој стил и тоа е тоа ... натаму белким можеш сам :)

O

Orion.

Гостин
Немој да се понашаш битно ко напалено дете и на сликтие да и коментираш и на секоја слика лајк да си ставаш, чекај некоја песна нека објави и во коментар стави некоја cover верзија од истата и напиши нешто како - 'слушнија ова :) ми звучи подобро ' И одма на чат( одма во смисла одкако ќе искоментира или мани лајк) пиши и ' извини ако ти го упропастив линкот или слично :) ' во тој стил и тоа е тоа ... натаму белким можеш сам :)
Beta as fuck

Член од
25 јуни 2013
Мислења
597
Поени од реакции
254
немој ни случајно вака!

Kajgana Shop

На врв Bottom