- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 902
- Поени од реакции
- 123
I mene ic ne me boli k... da bidam iskren .од кај сте ич К не ми чуе. тоа е минато. денешницата е дека живеете во МАКЕДОНИЈА, каде што државотворен народ се МАКЕДОНЦИТЕ и се вее македонско ЗНАМЕ. има да ги почитувате законите на оваа држава која ви дала и права и обврски засолниште. ако не ви се допаѓа, никој не ве држи со сила, можете слободно да идете каде што сметате дека ќе ви биде подобро.
војни и закани, ширење и освојување на територии, тоа се МИНАТО. тоа е во некое друго варварско време. денес сме цивилизирани, а поимот цивилизиран има многу значења, а за тоа треба сите да се однесуваат така. ако едната страна го прекрши тоа, другата ќе возврати порано или подоцна
Pocituvaj me da bides pocituvan , odnosno kako ke go baras taka ke ti bide vrateno .
-Za kakva civiliazcija zboruvas , dovolen odgovor e tvojot komentar , a toa da odam negde kaj ke mi bide podobro , ili kratko "BEGAJTE U ALBANIJA , NEMOZEME DA VE GLEAME " toj film nemas da go gleas veke kako so go glease vo vremeto na srboslavija , zatoa ne se nadevaj decko