тоа е играчиште така се игра спортска !!Не се од мене, од еден пријател, али вреди да се стават тука..)
![]()
![]()
кој хаос се деси кога ја кажаа дека е 100% сигурна, од 18:00 до 5 минути пред да почне сите кладилничариве беа на нозе, од 30 коеф на 20 падна и дури на крајот ја блокираа, последен бев што ја уплатив, во балкан бетсити појдов исекунди фалеа да не уплатам. абе хаосИ од мене едно фала за Трабзон а уште повеќе на Арсенал иако ми ја извадија душата ( сврзани ми беа ).![]()
Многу луѓе ја имаа уплатено 2 во 1, дури и чудно ми падна како искочи.кој хаос се деси кога ја кажаа дека е 100% сигурна, од 18:00 до 5 минути пред да почне сите кладилничариве беа на нозе, од 30 коеф на 20 падна и дури на крајот ја блокираа, последен бев што ја уплатив, во балкан бетсити појдов исекунди фалеа да не уплатам. абе хаос![]()
во тајност се чуваше до 18:00 часот, јас ја видов на фејсбук една фан група ја постави иза 15 минути ја избриша со цел да не се направи хаосот и кој виде видеМногу луѓе ја имаа уплатено 2 во 1, дури и чудно ми падна како искочи.![]()