Добивка

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

За ИНАЕТ НА ОНИЕ ШО ГИ КРИЈАТ КОДОВИТЕ И ДОБИВКИТЕ....:pos:
П.С.
Никако да ми помини првото ливче во викенд,да ти ебам Реал,знаев дека е заебана и пак ги пишав,демек во форма се....и после вади се...ама и вака не е лошо...
Да влезеа ливчињата со головите ќе беше подобро,на едно Мајнц ја чекав ГГ за 1700,на друго Феенорд ГГ второ за 3000....а милина си излегоа грото од утакмиците на голови...јас се закопав кај шо нема....
То е,ќе чекаме нареден викенд...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.901
Постов треба да е и во поплаки истовремено, затоа што по грешка стиснав 1 место 10 долари, не ми се стиснала нулата, а и подоцна кога заводе Индијана 86-80 сакав да ставам 10 долари, и таман да стиснам place bet ми го тргна коефициентот бидејќи Мајами даде кош. Јебига, не ми било пишано да земам нешто повеќе вечерва. :)
hfgh.png

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.901
Аииии браво, ама си ги закачил :cuc: Иначе на која страница се кладиш? Интересно е ова со купување хендикеп на тимовите...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На бет365 нема да купиш хендикеп на тимовите, бар ја не гледам такво нешто.
од сега може нема ама вечер би требало да има.. на вил хил лошо што нема играчи за НБА а во Евролига има уште сега поставено..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.901
од сега може нема ама вечер би требало да има.. на вил хил лошо што нема играчи за НБА а во Евролига има уште сега поставено..
Не бе брат уопште нема за тимовите, има да купиш хендикеп само на цел меч вкупно поени. За тимовите само една граница има. Ај ќе проверам пак покасно да не сум утнал нешто, ама прилично сум сигурен дека нема пошо деновиве играм НБА и не сум приметил такво нешто.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Не бе брат уопште нема за тимовите, има да купиш хендикеп само на цел меч вкупно поени. За тимовите само една граница има. Ај ќе проверам пак покасно да не сум утнал нешто, ама прилично сум сигурен дека нема пошо деновиве играм НБА и не сум приметил такво нешто.
Нема и на Вил хил.. фала ти да ти се враќат повеќе.. убаво ги начекав ама ова ми е омилено од пред 2 недели може има..

Седи си дома пиј си каве пиј си тутун поткасни си тулумба и азното само ке си дојде :)
http://forum.kajgana.com/attachments/ssss-png.78788/

Kajgana Shop

На врв Bottom