Ако се доигра до четврток ок, ако не коефициент 1Другари ја играв Celta Vigo 2 гола да даде и 3-0 беше али у 89 минута се прекина не знам зашто,дали сега ќе ми ја рачунаат оваа како добиена или се брише коефициентот?
Зависи кај си ја играл! У која Кладилница?Другари ја играв Celta Vigo 2 гола да даде и 3-0 беше али у 89 минута се прекина не знам зашто,дали сега ќе ми ја рачунаат оваа како добиена или се брише коефициентот?
Kamo sreka da e taka...Se nadevam sigurna informacijava e..vidov jas deka snema struja i zatoa ja prekinaa,ama ne znaev dali ke se doigra,posto igracive gledam se raduvaat so nivnite navivaci..a nelogicno mi beshe da ja prekinat na toj rezultat i voopsto da ne ja doigraat!Ќе се доигра Селта утре во 11:00 саатот, денеска имале проблем со осветлувањето ..
ne e taka roki nego ako se doigra vo tekot na koloto mu se racuna taka kako sto ke se doigra, a ako ne se doigra do kraj na koloto , se racuan 1 koeficient < zlatna kopackaНема врска! Ако сака можи и сега да појди да си ги погидни ! Само ако му носело 2000 денари , а со 2 коеф е прекината , тогаш ќе му исплатат 1000 ... А ако сака можи да почека да се доигра![]()
ja prekinaa i taa, pa ja produzija zadnjite minuta ipolКако не ја прекинаа и фортуна - херта после толку дивеење на навивачите.
Знам ја гледав, 20 мин траеше прекинот. Ја имав 1 и сакав да ја прекинатja prekinaa i taa, pa ja produzija zadnjite minuta ipol![]()
hahah, ali sto utna deckoto od dusseldorf pred da ja prekinat... :SЗнам ја гледав, 20 мин траеше прекинот. Ја имав 1 и сакав да ја прекинат![]()
Се изрезили пред световhahah, ali sto utna deckoto od dusseldorf pred da ja prekinat... :S