Добивка

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
С
Саакам да ти кажам дека може да пише колку сака уплата,а може е некој што работи во СпортЛајф и го уплака-скренира-стонира тикетот и собира пари
Ако е вистинскиот Џаро(што не ми се верува) секоја чест :))

Ај објаснете ја логиката на уплатата помножена со коефициентот и крајната добивка?
Очигледно и фотошоп незнаат да прават....

М

Мартин`

Гостин
Епа размисли он ако ја даде на 10 луѓе ќе земе плус 1000 евра. Можеби е фотошоп ова а можеби и не е, постојат такви луѓе и кај нас шо ги продаваат. Немој да мислите дека на овој начин ве молам да му дадете 30 евра по што на форумот има деца кои ќе се излажат на не проверно туку само го ставив да ја видат утакмицата и баш ќе му го проверам ливчето откако ќе го објави кодот. ;)
Во ред е ама чим работи со толкави пари мислиш ќе им дава на други ? па он ако треба и ако знае дека е сигурна ќе ја пише во 20 кладилници и ќе им земе максимални добивки. Плус како што реков типот не е Џаро кој стои зад профилот туку некој си друг што очигледно се разбира во фотошоп. Прави пресметка ако минимум 10 души излаже во месецот и паднат на тоа дека некој ќе им даде дојава за 50 евра просек еве тоа му се 500 евра месечно без никаква работа.. подобро здравје за него :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Ај објаснете ја логиката на уплатата помножена со коефициентот и крајната добивка?
Тамн си е ливчето дечкото под мене го поправил види на претходната страна.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
140
Поени од реакции
24
Не свакаш ти дека не е до коефициентот или добивката,не ми беше целта да рачунам и да ме прашаат уште 20 луге дали е мој тикетов,сакав да кажам може денеска колку сакаш и што сакаш да направиш со фотошопот.!! ;)

и не пагајте на вакви кретени по Фејбукот :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Луѓе не се замарајте со вакви смешни работи...
Која кладилница ќе прими 10 К уплата на 2-1...?
Па уште ако е и навистина местена,ќе ја товарат низ цела Македонија...
Демек мастило пијат оние од Спорт лајф така ќе ја остават да ја товари цела Македонија...
Преѓе не сакаа да му примат 50 илјади на еден шо сакаше да уплати сингл на Билбао:eek:
На смешен коефициент од 1.40:eek:
Па сеа која е логиката?
И тоа се работи за една од најјаките кладилници во Македонија.....
Баталете блогери,Џаро,Маро...
Дека има местени ИМА,ама дека ќе ти ја шитни некој некоја сигурна утакмица за само 30 евра,no fucking way...
Добро кажаа во некој пост на темиве..
Тој ако фаќа по 200,300 илјади ќе се замара со некоја дечурлана и ќе ги моли да му купат утакмица за помочани 30 евра:pos:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Преѓе не сакаа да му примат 50 илјади на еден шо сакаше да уплати сингл на Билбао:eek:
Па сеа која е логиката?
Нека иде нека им фрли по некое илјадарче зошто ќе му се скрател животот за едно добри 5 години :) :)

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Нека иде нека им фрли по некое илјадарче зошто ќе му се скрател животот за едно добри 5 години :) :)
Хехе...тешко таа работа..:pos:
Познавајќи го човекот,каков комарџија е,сигурно има одено од кладилница до кладилница и ја уплати на повеќе места по некоја илјадарка....:D
Исклучиво сингл игра со огромна уплата....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Хехе...тешко таа работа..:pos:
Познавајќи го човекот,каков комарџија е,сигурно има одено од кладилница до кладилница и ја уплати на повеќе места по некоја илјадарка....:D
Исклучиво сингл игра со огромна уплата....
ај опиши миго вака човекот по ставата и по фацата бидејќи знам еден таков што игра со огромни уплати на сигурни утакмици можеби е тој...

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
ај опиши миго вака човекот по ставата и по фацата бидејќи знам еден таков што игра со огромни уплати на сигурни утакмици можеби е тој...
Знам на кој мислиш,друг е тој..
За овај можам да ти кажам дека е бивш газда на една легендарна битолска кладилница..
Единствената кладилница во Битола шо досега нема исплатено добитно ливче на играч:pos:
Каква афера беше на времето,слично како ТАТ:нинџ:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Луѓе не се замарајте со вакви смешни работи...
Која кладилница ќе прими 10 К уплата на 2-1...?
Па уште ако е и навистина местена,ќе ја товарат низ цела Македонија...
Демек мастило пијат оние од Спорт лајф така ќе ја остават да ја товари цела Македонија...
Па сеа која е логиката?
Баталете блогери,Џаро,Маро...
Дека има местени ИМА,ама дека ќе ти ја шитни некој некоја сигурна утакмица за само 30 евра,no fucking way...
Добро кажаа во некој пост на темиве..
Тој ако фаќа по 200,300 илјади ќе се замара со некоја дечурлана и ќе ги моли да му купат утакмица за помочани 30 евра:pos:
мене едвај 500 ден ми уплатија на Бешикташ пред некое време кога испадна..а дека нема шанса да уплатат толку спортлајф тоа е факт..вчера на Хајдук и Ријека ми беа на едно ливче за 2к уплата заедно со Јувентус и Барса со хендикеп не го пуштија не па за 2-1..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Знам на кој мислиш,друг е тој..
За овај можам да ти кажам дека е бивш газда на една легендарна битолска кладилница..
Единствената кладилница во Битола шо досега нема исплатено добитно ливче на играч:pos:
Каква афера беше на времето,слично како ТАТ:нинџ:
нене опиши го жити се бидејќи и овај држеше кладилница на времето затоа ти велам можеби е истиот..некаде кај 1998-1999 таа година имаше кладилница затоа ти викам можеби е тој опиши ми гоако можиш..

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
ve molam ne bidete moroni sto veruvate u dojavi bozeeee , samo prasajte se sebesi dali da imate dojava 100% sigurna bi ja prodavale na facebook bi se zamarale bi reklamirale za 30 evra? ne bidete imbecili ve molam......

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536

Добро е,барем Јунајтед и Брага влегоа...:D
Во позитива сум,некои 70 евра,,,,
Да влезеа оние ѓубрињата ХСВ(ракометот вчера)...ќе ги чекав Јунајтед и Брага за +25 илјади....:eek:
Гнаси германски....водеа 17-12 во 45 минута,и на крај изгубија....аматерииииии се да ви ебам....:mad:
И ПСЖ ме поздрави вчера за 10 кркачи,исто ќе ги чекав Јунајтед и Брага денес....
НЕ ДАВА и НЕ ДАВА оваа пуста проклета кладилница добра довивка во серија....:mad:
Мора да те сечат кога си во серија....:нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom