Добивка

А

Анноун

Гостин
кај ти текна па 1070 уплата? :pos: Ај со здравје да си ги трошиш, не да им ги вратиш на тие тетките пак вкладилница.
абе финтата е што го пресметав ливчето со малага обичен коефициент 1.70 пред да уплатам , за да има точно 8000 денари . и после гледам 8709 ? и се вратив и го пуштив уште за 40 денари , и им земав уште 300 ,за да биде на рамно 9000 . само не го аплоудирав и тоа ливче . :pos:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Не не ги кажува дојавите бара 30 евра пред натпреварот и 70 кога ќе заврши. Гледам ја ставил на профилот па викам дај да го рекламирам.
Дај да го додадеме и ние :D

Член од
28 ноември 2011
Мислења
140
Поени од реакции
24
С
Саакам да ти кажам дека може да пише колку сака уплата,а може е некој што работи во СпортЛајф и го уплака-скренира-стонира тикетот и собира пари
Ако е вистинскиот Џаро(што не ми се верува) секоја чест :))

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
С
Саакам да ти кажам дека може да пише колку сака уплата,а може е некој што работи во СпортЛајф и го уплака-скренира-стонира тикетот и собира пари
Ако е вистинскиот Џаро(што не ми се верува) секоја чест :))

Ливчево твое е?

М

Мартин`

Гостин
Не не ги кажува дојавите бара 30 евра пред натпреварот и 70 кога ќе заврши. Гледам ја ставил на профилот па викам дај да го рекламирам.
Ај кажи ми логички дали би барал по 100 евра од натпревар доколку навистина добива по 200.000 па и повеќе илјади денари ливчиња. Искрено гајле ќе му биде за некои си 100тина евра, ќе си пишува сам и ќе си зима пари од кладилниците а не од вас.

Инаку фотошоп се тие ливчиња ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Ај кажи ми логички дали би барал по 100 евра од натпревар доколку навистина добива по 200.000 па и повеќе илјади денари ливчиња. Искрено гајле ќе му биде за некои си 100тина евра, ќе си пишува сам и ќе си зима пари од кладилниците а не од вас.
Инаку фотошоп се тие ливчиња ;)
Епа размисли он ако ја даде на 10 луѓе ќе земе плус 1000 евра. Можеби е фотошоп ова а можеби и не е, постојат такви луѓе и кај нас шо ги продаваат. Немој да мислите дека на овој начин ве молам да му дадете 30 евра по што на форумот има деца кои ќе се излажат на не проверно туку само го ставив да ја видат утакмицата и баш ќе му го проверам ливчето откако ќе го објави кодот. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom