Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Ќе ме фати инфаркт ако добијам 10 милиони евра :vozbud:
Иначе ако преживеам би купил све што сум сакал целиот живот, би си го направил животот поубав а другото шо ќе остане ќе го турам у банка и од камата ќе живеам :toe:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ако намераваш вакво нешо да земеш спреми си уше милион за оправки на колава... ( според тоа какви улици имаме....) секој месец амортизери ке мењаш секој ден ке му ја мислиш некој да не те лупне... да не ти ја изгребе ко шо се дешава и НАМЕРНО и така натака..да не набројувам си знаеш и сам

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Купувам 6 7 стана и одма 5 ги давам под кирија, ги подмирувам сите долгови на МЗТ СКОПЈЕ и во наредни 5 години инвестирам уште милион евра (да видам дали ќе ме крадат, затоа лека полека), плус градам одма до салата еден хотел, плус уште еден хотел во Охрид, плус ќе идат уште едно милион евра поклон за другарите мои, плус частење ова оно и некоја колица 500 илјади евра, ми остануваат околу 3 милиони евра... Со нив гзот ќе си го бришам :vozbud::vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ќе купам,Стан,Кола и Викендица некоа,ќе ги турам другите пари у банка,и ќе живеам од каматата :helou:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Ако добијам 10 милиончиња... ке ги раситнам во најситно книжно и се си праам фишеци за сончоглед... :pos:

Член од
28 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Bi go prosetala celiot svet i site delovi od nego... a ako mi ostane nesto ke go podelam so moite najbliski.... ne bi kupila nekoja dobra kola zasto posle ke nemam pari da si stavam benzin ili da si smenam gumi :pos2:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.435
Поени од реакции
5.128
Би отворил фирма за колбаси! :pos2:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Појма неам... би си купил земјиште, праам ѕидови и скејт парк. После зиам спреови... цртам графити на сите ѕидови...паркот.. и си го ладам. XD Ролери, скејт... друго ништо... коли, куќи.. No thanks :)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Не знам дали ќе ми стасаат, ама ќе соберам уште нешто од по смрден чорап од дома и:
1. Организирам брз и безболен државен удар,
2. Воведувам краткотрајно кралствување, во текот на кое ги средувам сите претходно отворени, од ваша страна, прифатилишта за деца и кучиња, фабрики и станови (краткотрајно, оти ќе сакаат да ме гољотинираат на плоштад),
3. Бегам со престолонаследникот во Аргентина и
4. Отварам нова тема на Кајгана - Како да потрошите катарљон милијарда долари (дека Аргентина нема евра).
Е за толу пари, толку музика.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Да добијам толку пари одма купвам ѕверка компјутер,отварам компјутерница,купвам коли и одам у шпанија.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
prvo ke si se pocastam so vila nekoja ama sto podaleku od tuka negde na francuskata riviera posle nekolku egzoticni avtomobili koi mi praat merak nesto u banka a nesto ke investiram ili u akcii ili nedviznini ili ako ostanam u drzavava definitivno u politika najuspesen dokazan biznis u nasava drzava rekorden obrt na parite ke imam :pos2:a i interesno e da strizes 2 milioni ovci onaka sekoj den

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.268
Bi go prosetala celiot svet i site delovi od nego... a ako mi ostane nesto ke go podelam so moite najbliski.... ne bi kupila nekoja dobra kola zasto posle ke nemam pari da si stavam benzin ili da si smenam gumi :pos2:
А бе Ане, па ќе си ставиш плин, не мора на бензин да ја возиш! Иначе ти и така имаш прошетано цела Европа, дај нешто на нас непрошетаните да виимо како живее народот по светот! Доста ми е више од овиа виртуелно путувања!

Член од
28 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
А бе Ане, па ќе си ставиш плин, не мора на бензин да ја возиш! Иначе ти и така имаш прошетано цела Европа, дај нешто на нас непрошетаните да виимо како живее народот по светот! Доста ми е више од овиа виртуелно путувања!
aj tk taka neka bide.... ke vi ostavim malku i na vas da setate, a cela evropa ne sam gu bs prosetala :( ima uste mnogu ubavi mesta

Kajgana Shop

На врв Bottom