Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
DOBIVAM 10 MILIONI EVRA 8 gi stavam u banka i ziveam od kamati so tie dva miliona kupuvam kuka so bazen kupuvam hummer pravam labaratorija za proizvodstvo na amfetamin i ekstazi za moja upotreba nosam 10 kila kokain od columbija sto nasto cist i se drugo trosam na provod i zeni za nekoe vreme stigam kaj amy winehouse.I posle nekoj ke mi rece parite ne bile otepuvacka hahaha

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Епа шо к*р шмркаш дрога кога можиш да живееш како господ

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Купувам едно вакво
и одам на дакар

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Се надевам дека ќе ти бидам тимски колега (y)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ќе си платам факултетот во Барселона и ќе живеам на подобро место од Македонија.

A

Auditore

Гостин
Првин би си обезбедил да имам кров на глава, би купил куќа подалеку по можност од град, во некоја чисто етничка населба која не е премногу населена, и 2 стана за моите деца, и 3-4 продавници у центар на град да зимаш кирија секој месец.
Едно Ауди А8 и едно Широки у гаража.
Едно миљонче ќе и дадам на сестра ми, уште едно миљонче на моиве.
Другиве ќе ги искористам на луксузен живот коа веќе ми се може и за шетање по светов..hell yeah :icon_lol:

Член од
22 јули 2011
Мислења
248
Поени од реакции
267
Уххх, 10 милиончиња се добра цифра, сасвим доволно за едно хостелче во Скопје и едно во Охрид. И за двете планирам да ми отидат по 2,5 милиона за да ги средам да бидат пристојни. Со останатите 5 милиона би играл вака: 2 милиона во различни банки, милионче во инвестициски фонд и последните 2 ќе ги раздадам по фамилија.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
10 милиони ќе ги вложам кај грујо, и за возврат ќе си барам пратеничко столче:D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Зимам секакви инструменти, градам студио во некоја планина каде нема луѓе, во близина правам една мала централа за напојување на студиото и се затворам таму на неодредено време.

T

Torchyrus

Гостин
Ке ги коцкам и ќе ги пијам и некој бизнис ќе почнам

T

Tetro

Гостин
Нема да ги трошам.
Ќе ги инвестирам у "тежок бизнис".

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
А прво да ми ги пратевте на сметката да ги видам како изгледаат па после ќе ви кажам како ќе ги потрошам. :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom