Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Прво 100.000 евра во Банка за да зимам камата.
Потоа, ќе купам 5 стана низ Македонија се на добри места и под наем ќе ѓи издавам.
Потоа ќе купам 5 дуќани низ Македонија се на добри места и под наем ќе ѓи издавам. Шо значи становите и дуќаните да ми излезат околу 500.000 евра. значи остануват 400.000 евра.
понатаму ќе си купам некоје добро мече за возење. околу 100.000 евра, остануват 300.000 евра.
Правам голема куќа околу 200.000 евра, потоа Вила околу 70.000 евра и останатите 30.000 евра донации (ама и со понатамошната заработка, ќе давам донации).
е сега еве го есапот.

од камата и од ќиријата на месец да земам отприлика 5.000 - 7.000 евра (отприлика) замисли чиста пара. Работата ќе ми биде само на први од месецот да се развзвонам да ми донесат пари за ќиријата и толку. друга работа нема. Може некој мал бизнис да започнам чисто за тепање време.

Денешно време најисплатливо е да вложуваш во недвижнини.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
За 4 милиони купувам акции во Фершпед,за 2 милиона правам бензинска пумпа,со 3 милиони купувам огромни плантажи лозје и правам винарска визба а тој милион што останува го чувам за НЕДАЈ БОЖЕ:pos:и така од тие 10 милиони после 5 години ке произлезат 50 милиони

Прво 100.000 евра во Банка за да зимам камата.
Потоа, ќе купам 5 стана низ Македонија се на добри места и под наем ќе ѓи издавам.
Потоа ќе купам 5 дуќани низ Македонија се на добри места и под наем ќе ѓи издавам. Шо значи становите и дуќаните да ми излезат околу 500.000 евра. значи остануват 400.000 евра.
понатаму ќе си купам некоје добро мече за возење. околу 100.000 евра, остануват 300.000 евра.
Правам голема куќа околу 200.000 евра, потоа Вила околу 70.000 евра и останатите 30.000 евра донации (ама и со понатамошната заработка, ќе давам донации).
е сега еве го есапот.

од камата и од ќиријата на месец да земам отприлика 5.000 - 7.000 евра (отприлика) замисли чиста пара. Работата ќе ми биде само на први од месецот да се развзвонам да ми донесат пари за ќиријата и толку. друга работа нема. Може некој мал бизнис да започнам чисто за тепање време.

Денешно време најисплатливо е да вложуваш во недвижнини.
-----------------------------------------------------------------
другарче имаш 10 милиона евра а не само еден

[Едитирано од модератор]: Ти ги споив постовите, него... ги споив и темите едната беше Што би направиле со милион едната со десет милиони евра, затоа е таков одговорот на членот над тебе.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Прво ќе го опијанам цел форум , дел трошам за коли,мотори и одмори а останатото го инвестирам во нешто

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
не знам, не сум размишљал

што сакам

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да ги добијам па лесна е после.. ќе се возе ферари :vozbud:.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Купувам акции во Манчестер Јунајтед за 10 милиона и толку кее lol

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Лесно е да се потрошат,него тешко е да се добијат :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Би си набавил све тоа што душа ми сака(коли,мотори,куќи) :) А, со останатиот дел би инвестирал у некој сигурен бизнис :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
А бе прво да ги добијам јас,после ке им го најдам крајот!!!! :pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Ќе отворам ланец на кладилници низ Македонија, и ќе ви збирам парите.

Член од
27 април 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
WOW

:vozbud: PA TOA SE MNOGU PARI LELE PA NI NASON NE SUM VIDELA TOLKU AKAMO LI VO RAKA DA GI IMAM.AMA KOGA BI GI IMALA PRVO BI INVESTIRALA VO MOETO SINCE OTI NELI IDNINATA E VO MLADITE A POSLE DA JA PROSETAM SESTRA MI TAMU VAMU PA MAMA I TATO DA SE PROSETAAT MALCE A OTVARAM BIZNIS.KUPUVAM KUKA OD EDNO 1000m2 DA SE IZGUBIS TAMU A SO OSTATOKOT......KE UZIVAM

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Со 10 милиони ќе има за да го прошетам светот почнувајки од Бали,Фиџи,Куба,Доминиканска реп. па накрај може завршно Лас Вегас да потрошам се што ќе ми остане и се враќам дома и то.

Attachments

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ќе ги ставам сите на Дерби-Арсенал 1 у 1 :pos::pos:

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Ќе го прошетам светот, ќе ги обезбедам со пари сите мои најблиски, ќе се вратам да живеам Македонија, ќе отворам некој бизнис колку да не ми биди досадно.. дефинитивно ќе купам некоја добра кола и ќе си земам платен шофер за да не се мачам јас да возам што бдв многу мразам а морам. остатокот од парите ќе го инвестирам и дел ќе чувам за црни денови

Kajgana Shop

На врв Bottom