Уфф, Мounier растура...ги урива сите надежи на почетните тапанариИмам постирано и претходно на темава, но сакам да додадам уште еден тапанар:
Flo Mounier (Cryptopsy):
Не верувам дека некој ќе ти наведе таков, сите се на некој начин добри, а како второ не може да биде познат, а да не е добар....А може на пример да наведите некој не толку добар, а сепак познат тапанар за да ја увидам разликата?
Според кој критериум се здобиле со титулата Best drummer?Многу сте згрешиле....
THE BEST DRUMMERS IN THE WORLD ARE:
- DAVE WECKL
- DENNIS CHAMBERS
- Tony Royster JR.
- Jojo Mayer
Слободно проверете ги....
А, шо мислиш ти дека они се единствените шо поседуваат одлична техника, многу искуство, а последниов аргумент мислам дека ти беше најдобар....секоја честПа според мене! Мислам имаат одлична техника, многу искуство, а и се едни од најпознатите тапанари во светот !
Od nasite?! Danko - FLuks...a i Goce - Losi Deca ne e losabe batali bubnjari u svetot ( btw, pls nemojte tapanari toa e tolku navredlivo, mozete i kotek da izedete ako taka mu se obratite na bubnjar ), u svetot gi ima so lopata da gi rascistuvas... videte kaj nas so ima, poso ima aj so mislite koj e najbolje kaj nas, od malce pomladive? po mene bage ( smut ) bez konkurencija
pozdrav
А како да ги наречеме ако не тапанари? Бубњар е српски збор .abe batali bubnjari u svetot ( btw, pls nemojte tapanari toa e tolku navredlivo, mozete i kotek da izedete ako taka mu se obratite na bubnjar ), u svetot gi ima so lopata da gi rascistuvas... videte kaj nas so ima, poso ima aj so mislite koj e najbolje kaj nas, od malce pomladive? po mene bage ( smut ) bez konkurencija
pozdrav