Дневна доза сеир!

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715

Тема: Мојот најубав ден на светот во животот

Тешко е да се одлучиш за најубав ден. Ги има толку многу, но сепак мислам дека тоа беше на Ускрс минатата година. Или за Божиќ? Не е важно.
Всушност, зошто е важно кога во секој случај ќе добијам тројка на писмена?
Секогаш добивам тројка, уште од петто одделение. Мислам дека професорката не ги ни чита сите мои задачи...
Сигурен сум во тоа бидејќи неколку пати напишав навистина одлични текстови, па сепак добив тројка.
Ајде да проверам.
Ако ова го чита, професорката некако мора да изреагира. Петка сигурно нема да ми даде. А единица? Тоа би го направила со задволство. Ако ова не е доволно, би рекол дека е една грда, одвратна жена.
И многу глупава!
Како божем Милорад Павиќ е единствен писател на светот. Сигурен сум дека ништо ново нема прочитано во последните десет години.
А колку е само грда!

На крај, сакам да кажам дека тој ден ми беше толку убаво што цела ноќ сонував убави работи!

Добар (3)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
http://mk.neciklopedija.org/wiki/Боки_13
Која биографија ја има
Боки 13

Бојан Црвенковски познат како Б13 или едноставно Боки 13, а Бок4е за пријателите е хомосексуална лезбејка или така наречена пубертеска тротоарка. Тој во магазинот Тин Шема изјавува „не сум геј туку хомо“, но ова не беше шок за читателите. Затоа оваа принцеза за да привлече внимание на јавноста изјави „јас сум достоинствена вдовица и воедно девица и тоа невина, но со три деца и маж“. Инаку позната е по своето ток-шоу Г-ѓа Министерка и порано Топ Шоу.
Содржина

[скриј]​
Биографија

Ран живот

Уште од мали нозе мајка му вели „Боки беше плукната Северина“. Тој уште од тогаш покажува интерес за балетот и раскошните фустани. Затоа уште на осум годишна возраст за маскенбал се маскирал во неговата икона Пепелашка, Нешто што вели татко му, ќе го памети цел живот. Неговото основно образование поминало беспрекорно. Пиејќи кафе после часови со чистачките на училиштето; играјќи балет со другарките; одејќи на шопинг со пријателките; со телесни повреди од учениците поради неговата сексуалната настроеност кон машкиот пол. Се на се завршува основно со успех и со неколку пофалби и решава да се запише во средното балетско училиште I am princess.
Тинејџерските години ги поминува како права принцеза. Покажува огромен успех поготово кон танцот. Таму ги запознава своите идоли: Ношпал „Жаки“, Серѓеј, Цаци Паковска, Лила Филиповска, Бејби Шоу, Дадар и Мелита. Со кои подоцна започнува соработка и цврсто пријателство. На часовите си играл и се шминкал заедно со пријателките и уживал во гледање на машки телца. Така тој го завршува средното образование и започнува кариера на шоу-мен и поп-дива со реалното шоу Топ Шоу.
Кариера

Кариерата ја започнува со Топ Шоу во кое е водител и воедно главен танчер. Секогаш со стил копирајќи ја Северина. Неговото шоу привлече голема гледаност на балканот и пошироко. Но, по плодна година како водител се скарува со А1 ТВ и ја продолжува својата кариера со шоуто на Канал 5 Г-ѓа Министерка, на големо незадоволство на Весна Петрушевска „Бејби“. Тој во својата емисија ја игра улогата на г-ѓа Министерка која е прекрасно облечена со голема потпетици.
Скандали

Меѓу многубројнте скандали ќе издцоиме само неколку:
1. Принцезата Боки 13 изјавува: „Ме исплукаа, но останав силнА.
2. Поп дивата се појави на Градски со деколте кое ја пркри нејзината дебелина и одржа голем СПЕКТАКЛ. Со нејзината песна „Преку 100“. По завршувањето на коцертот Претседателот на здруженито на геј луѓе во Македонија му врачи нагрдата за најсекси нога и витка става за 2009 и понатаму.
3. Поп принцезата е во преговори со контровезните Бритни Спирс и Северина, да одржат турнеја на балканот, за која ветуваат ќе биде незаборавна со миксовите на Боки Бртни и Севе. А главната песна ќе им биде миксот на мегапопуларната „Моја Штикла“, „Моја Пичка“.
Дали сте знаеле дека...

• Боки не може да биде во бестежинса состојба.
  • Кога Боки оди на плажа тој не плаќа плажарина, тој вади градежна дозвола.
  • Боки изнајмува фудбалско игралиште за да си го испегла фустанот.
  • Не постои дрво на кое Боки може да се обеси.
  • Боки во една прилика изјави дека не е педер, тој ден се слави денеска како први април.
  • За Боки дури и Италија е мала штикла.
  • Кога Боки се мери на вага, она му го покажува његовиот број на телефонот.
  • Боки е много привлечен, има сопствена гравитација.
  • Боки сере во када.
  • Сенката на Боки има 150 килограми.

Kajgana Shop

На врв Bottom