Адекватниот термин е Стројник. Еве го прогуглав да бидам сигурен:A indirektnovo (preku lugje) ne znam na sto se misli. Nesto kako wing man?
Ајде време ти е да си легнеш.Веќе почна да халуцинирашMislev temava e priogjanje vo kafic I odi vaka:
Indirektno - "Dobro vecer, kako sme?"
Direktno - "Koj k** te pravese, da odam da go bacam"
Mene seedno mi e
Posmesno I pozabavno e direktnoto.
A indirektnovo (preku lugje) ne znam na sto se misli. Nesto kako wing man?
"Hey you know my friend Ted?"? Posto toa bi bilo dosta smesno I simpaticno
Ili ti priogja negov drugar polu pijan I ti vika "Odi baci go drugar mi, ocaen e, greota onaka, nemal zenska so godini...bla bla preuveliceni pity things..." I posle demek go vika I ve upoznava and shit hahahaha
Koga mene mi e dosadno, nekogas samo pustam vodicka so pogled, a nekogas priogjam so random sega. Kolku da imate pojma sto e random sega: gledam decko so brada I sapka na nego, mu vikam "Evrein si?" "Ne, zosto?" "Bas steta, mislev idnina imame..." I posle toa lizga ako mu se dopadnam
And I do it just for fun
Ne me zamaraj <3Ајде време ти е да си легнеш.Веќе почна да халуцинираш
Типично трол размишљањеИндиректно со околишење се разбира.
Ако е веќе директ тогаш ќе треба да се пристапи во стилот: бејби многу си ми згодна и страшно ме палиш, сакаш да се ебеме?
Не се навикнати луѓето на такви директни вистини...сеуште мора да се околиши.
Све е околишење засега колку и да изгледа дека е директно
Трол не трол вистината тешко е да се заобиколи. На крај се се сведува на дупче кое треба да биде пополнето, е сега интересна е уметноста за остварување на соединувањето т.е. сето она околишење и тотално не сум против оти животот би бил здодевен да бевме директни и искрени...Типично трол размишљање
Дали ти тоа би и се качил на секоја со дупче само поради фина фасада?