- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Не јади 2ипол дена.Сакам да ослабнам 2 килца за 3 дена. Any idea?!
Не јади 2ипол дена.Сакам да ослабнам 2 килца за 3 дена. Any idea?!
никако мој совет да почниш со природна диета намалување на исхраната а тоа единствено можеш да го убиеш абетитот само со физичка активност трчај 2 сати одбери си релација потребата за вода ја надминува потребата за харана така на природен начин ем ќе ослабиш ем ќе го затегниш своето тело ова сум го практикувал во 2007 година тежев 100 килограми висок сум 175 за од прилика 2 и пол месеци симнав 20 килограми на овој начин важно е да ги исклучиш јаглехидратите од исхраната шеќерите пред се замени ги со јаболко на почеток е тешко ама кога ќе фати ритам телото тера понатамуee sega vaka sakam jas da si prasam dali ekoj od ovoj nas forum ima slusnato znae nesto za ovoj vid na apcinja iskustvo nekoe..... nekaa pise slusam kaj ida se dvizam sekoj za niv mi zbori i si vikam aj da vidam uste nekoj so kekaze i sto mislitte za ovoj nacin na slabenje...
Ако идеш во теретана треба дневно најмалце по 4 оброка да земаш.preasanje dali dobra konbinacija e imam 90 kila i sum 175cm od zavcera posnav so 2 obroka na den sabajle ovosje ili zelencuk u 6 saat pileski stek a megju niv energetski pijaloci i kafe idam sekoj den u teretana i koristam kreatin RAZOR 8 sea za sea sum kao zivotno goram od energija a da zimam i animal cuts dali e ova dobro !!!!!
Хулахоп е баш за струкот, за спојлерите.Имам само на стомакот околу 1 цм сало и мноогу ме нервира..... ке помогне ли ако секој ден возам точак ( и колку километри трепа од прилика)? ... и дали помага и вртење хулахоп за струкот пример по 20 мин. дневно...дај помагајте никако не се симиња сегде ке ослабам освен таму :nesum:
Ауу остај се, најголем проблемЕпа ај дури сме до спојлерите, кажете нешто за нив, како да ги скиниме...?
немам спојлери туку нешто полошо...мноогу полошо...надуен стомак.....:nesum:....надуен ми е кај пупакот и делот под него...мнооогу ме нервираХулахоп е баш за струкот, за спојлерите.
Точакот е појше за нозе.