Диети и слабеење

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
И третиот ден ќе ти биде сеедно како изгледаш.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Еј значи вака, дали имам потреба да ослабнам дека имам 41 кило а сум висок 167?

Член од
26 февруари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
5
Slimline apcinja za slabenje :)

ee sega vaka sakam jas da si prasam dali ekoj od ovoj nas forum ima slusnato znae nesto za ovoj vid na apcinja iskustvo nekoe..... :toe: nekaa pise slusam kaj ida se dvizam sekoj za niv mi zbori i si vikam aj da vidam uste nekoj so kekaze i sto mislitte za ovoj nacin na slabenje...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Прво добре дојде на форум..не си требала да отвараш нова тема..во подфорум Здравје имаш тема Диети и слабеење...а за случајов твој..ќе ти кажам само секоја диета што се базира на апчиња и ред други ствари е штетна..пиши на тој подфорум..објасни ни го случајот твој (висина тежина и ред други работи) могуче и без апчиња ќе си поминеш..ќе ти делиме некој совет:helou:

S

Shellshock nam67

Гостин
ee sega vaka sakam jas da si prasam dali ekoj od ovoj nas forum ima slusnato znae nesto za ovoj vid na apcinja iskustvo nekoe..... :toe: nekaa pise slusam kaj ida se dvizam sekoj za niv mi zbori i si vikam aj da vidam uste nekoj so kekaze i sto mislitte za ovoj nacin na slabenje...
никако мој совет да почниш со природна диета намалување на исхраната а тоа единствено можеш да го убиеш абетитот само со физичка активност трчај 2 сати одбери си релација потребата за вода ја надминува потребата за харана така на природен начин ем ќе ослабиш ем ќе го затегниш своето тело ова сум го практикувал во 2007 година тежев 100 килограми висок сум 175 за од прилика 2 и пол месеци симнав 20 килограми на овој начин важно е да ги исклучиш јаглехидратите од исхраната шеќерите пред се замени ги со јаболко на почеток е тешко ама кога ќе фати ритам телото тера понатаму

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Ќе почнеш да ги пиеш, за месец дена ќе ослабеш и до 10 кила (зависи од организмот) но кога ќе престанеш да ги пиеш, се што ќе јадеш, дупло повеќе ќе ти се фаќа на тебе и дупло повеќе ќе качиш на килажа.
Порано една другарка пиеше, и таков ефект се најде кај неа.

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
preasanje dali dobra konbinacija e imam 90 kila i sum 175cm od zavcera posnav so 2 obroka na den sabajle ovosje ili zelencuk u 6 saat pileski stek a megju niv energetski pijaloci i kafe idam sekoj den u teretana i koristam kreatin RAZOR 8 sea za sea sum kao zivotno goram od energija a da zimam i animal cuts dali e ova dobro !!!!!

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
preasanje dali dobra konbinacija e imam 90 kila i sum 175cm od zavcera posnav so 2 obroka na den sabajle ovosje ili zelencuk u 6 saat pileski stek a megju niv energetski pijaloci i kafe idam sekoj den u teretana i koristam kreatin RAZOR 8 sea za sea sum kao zivotno goram od energija a da zimam i animal cuts dali e ova dobro !!!!!
Ако идеш во теретана треба дневно најмалце по 4 оброка да земаш.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Имам само на стомакот околу 1 цм сало и мноогу ме нервира..... ке помогне ли ако секој ден возам точак ( и колку километри трепа од прилика)? ... и дали помага и вртење хулахоп за струкот пример по 20 мин. дневно...дај помагајте никако не се симиња сегде ке ослабам освен таму :nesum:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имам само на стомакот околу 1 цм сало и мноогу ме нервира..... ке помогне ли ако секој ден возам точак ( и колку километри трепа од прилика)? ... и дали помага и вртење хулахоп за струкот пример по 20 мин. дневно...дај помагајте никако не се симиња сегде ке ослабам освен таму :nesum:
Хулахоп е баш за струкот, за спојлерите.
Точакот е појше за нозе.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Епа ај дури сме до спојлерите, кажете нешто за нив, како да ги скиниме...? :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Епа ај дури сме до спојлерите, кажете нешто за нив, како да ги скиниме...? :)
Ауу остај се, најголем проблем :(
Од справите со степер и со таква една столица што те врти. Има вежби и за со пилатес топка. Дома, со хулахоп. Ако некој знае друг начин, пишете.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Хулахоп е баш за струкот, за спојлерите.
Точакот е појше за нозе.
немам спојлери туку нешто полошо...мноогу полошо...надуен стомак.....:nesum:....надуен ми е кај пупакот и делот под него...мнооогу ме нервира

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Карамели дебелеат?

Kajgana Shop

На врв Bottom