Јас пред 2 години бев таканаречено "гуде" така ме викаа
Али нормално сеа сум слаб па ги заебавам..Али ајде тебе да ти помогнам...Јас јаворов сируп пиев со вода без лимун во филџан за кафе ке ставиш пола вода пола сирупот и пиеш секое сабајле, нормално лимун немаш количина тоа ваљда по желба се става...Иначе оваад иета ја практикував 2-3 недели и не ми помогна многу, една другарка ми даде една книга и се си пишуваше убаво за диетата па ај да ја споделам со вас ако ви затреба.
Секое сабајле 1-2 јабуки кисели да се изедат и еден портокал исцеден малку вода...тоа накај 9-10 саат околу 12 саат суво овошје(грозје, банани, смокви, сливи итн) во 2 саат колку сакаш овошје неограничено али банана во денот максимум 1-2 не знам зашто али така требало.:wink:Во 4 саат ручек по желба но нормално без леб и додека да јадете никако да се пие сок вода и алхохол и 2 саата после ручек исто така ништо да не се пие.За ручек можете што сакате да ручате но да не се меша месо-компири, месо-ориз, ориз-компири значи да се јаде една сорта на јадење без мешање со многу многу салата(по избор) во 6 саат 1 чаша вода и суво овошје(никако свежо овошје после ручекот)Вечерата трае до 10 саат смее да се јаде суво овшје, супи, пуканки, салати.и после спиење.
ВАЖНО:
Тие што боледуваат од некакви наследни болести од некој член од фамилијата или пак мигрена, болки во грбот кичмата треба да избегнуваат да јадат бели работи или пак доколку некој и дува бело
Се шалам...Треба да избегнуваат сол, шеќер, млеко(Ако пиете веќе млеко треба да е соја или оризово млеко), брашно и други бели ствари.И секако да не се јаде благо или леб.И ако имате криза за благо можете да јадете овошје од конзерви(ананас, праски, јабуки)верувајте многу се повкусни од чоколадо и се поблаги.
Епа извенете ако ви одземав време
Ако нешто не ви е јасно ПМ.:helou: