Јас пред 2 години бев таканаречено "гуде" така ме викаа
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Али нормално сеа сум слаб па ги заебавам..Али ајде тебе да ти помогнам...Јас јаворов сируп пиев со вода без лимун во филџан за кафе ке ставиш пола вода пола сирупот и пиеш секое сабајле, нормално лимун немаш количина тоа ваљда по желба се става...Иначе оваад иета ја практикував 2-3 недели и не ми помогна многу, една другарка ми даде една книга и се си пишуваше убаво за диетата па ај да ја споделам со вас ако ви затреба.
Секое сабајле 1-2 јабуки кисели да се изедат и еден портокал исцеден малку вода...тоа накај 9-10 саат околу 12 саат суво овошје(грозје, банани, смокви, сливи итн) во 2 саат колку сакаш овошје неограничено али банана во денот максимум 1-2 не знам зашто али така требало.:wink:Во 4 саат ручек по желба но нормално без леб и додека да јадете никако да се пие сок вода и алхохол и 2 саата после ручек исто така ништо да не се пие.За ручек можете што сакате да ручате но да не се меша месо-компири, месо-ориз, ориз-компири значи да се јаде една сорта на јадење без мешање со многу многу салата(по избор) во 6 саат 1 чаша вода и суво овошје(никако свежо овошје после ручекот)Вечерата трае до 10 саат смее да се јаде суво овшје, супи, пуканки, салати.и после спиење.
ВАЖНО:
Тие што боледуваат од некакви наследни болести од некој член од фамилијата или пак мигрена, болки во грбот кичмата треба да избегнуваат да јадат бели работи или пак доколку некој и дува бело
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Се шалам...Треба да избегнуваат сол, шеќер, млеко(Ако пиете веќе млеко треба да е соја или оризово млеко), брашно и други бели ствари.И секако да не се јаде благо или леб.И ако имате криза за благо можете да јадете овошје од конзерви(ананас, праски, јабуки)верувајте многу се повкусни од чоколадо и се поблаги.
Епа извенете ако ви одземав време
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Ако нешто не ви е јасно ПМ.:helou: