Лиман е
населба во Нови Сад
Мислам дека е монтажа или билдање рејтинг на фб.Ногата е крената, стариот можда не бил ни удрен.
Добро утро дека не е удрен
Абе стварно како да сте од завчера да му ебам мамата, па да го удрил сигурно немало толку добро да искочи сликата, ако замавнеш и те сликнат во лет ќе се приметува дека ногата ти е во движење. Кретенчено сакал да си лапне некој поен кај останатите другари, апла се гледа дека не мава, туку е застанат како божем ќе го мавне.
Сите понекогаш се заебавале со некои постари, поготово со оние што се наглуви, па на сите им е интересно да се заебаваат. Еден куп слики ќе ви најдам како вака се заебаваат некои со постар.
Јебига домашно воспитување си покажуваат. Мада и јас сум се заебавал некогаш но ништо не ги навредило од тоа, ниту пак сум удрил некој од нив без причина
Повеќе загрижува фактот што има еден куп сељаци што се рваат секој ден по дискотекиве. Нема викенд да не се случила некоја масовна тепачка која цело искачање ќе ти го заебе. Пошто не им стиска гзот и се прават гомна дур љокаат. Загрижува што деца по 12 години се прават ѓонови, особено најодвратно е кога ќе видиш девојче што се влечка по земја ќор пијана.
Какви родители такви деца, чим во наши генерации има еден тон сељанштани тогаш во иднина може да се очекува само полошо и полошо.