Дечко удира дедо

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
домашното воспитување е пресудно- а, ваквите дегенерици- хулигани се препуштени на воспитувањето од улица и од нив ништо добро нит умно можеш да очекуваш
мочковци- кои ги има насекаде и се’ повеќе

случај со дедо претепан од хулигани со бејзбол палки - среќа не му биле повредени витални органи и лекарите го спасиле -но...................

SS Divizion Totencof

Александар Невски
Член од
2 јуни 2013
Мислења
121
Поени од реакции
102
dobro be sto im e na mladinava bolni se sto e !!!
vo teska besparica ziveeme tie luduvaat

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Сите овие на завеса требало да се издркаат

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Нема врска со Скопје,овај е од Нови Сад,и член е на навивачката група Фирмаши...
Нема што да се каже,некогаш старите се поштоваа,сега....Дечково со еден збор е ИДИОТ.

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
Ако сликава е од Србија ништо не ме чуди, одамна ги сметам луѓето кои живеат во Србија за тешки сељаци (значи луѓето кои живеат во Србија не и србите во Македонија, Црна Гора и други држави) па не ме чуди и да се нечовечни. :)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Ако сликава е од Србија ништо не ме чуди, одамна ги сметам луѓето кои живеат во Србија за тешки сељаци (значи луѓето кои живеат во Србија не и србите во Македонија, Црна Гора и други држави) па не ме чуди и да се нечовечни. :)
Значи нема врска Србија,мислиш дека кај нас нема вакви идиоти ?
Види го клипчето ако не си го изгледал од тој идиото што и направил на бабата пред некој ден.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Каде бе вака со вакви стеротипи? :tapp:

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
Значи нема врска Србија,мислиш дека кај нас нема вакви идиоти ?
Види го клипчето ако не си го изгледал од тој идиото што и направил на бабата пред некој ден.
Истото мислење го имам и за него но со оваа слика ми ја прикажуваат комплетната слика за српскиот народ. За овој идиотот со пивото му нема спас веќе, се гледа дека е возрасен човек. Но ова очигледно дека е дете мислам поголем е срамот за него.
Каде бе вака со вакви стеротипи? :tapp:
Тоа е мое мислење и нема да го сменам, ако си србин и си навреден од ова, ти се извинувам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Да се надоврзам: како тинејџери од Софија тепаат постар човек среде бел ден..

...покрај тоа кретените со бабата и пивото, недокваканиов со дедово...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Срамота бе, срамота.
Никаква почит кон постар, никаква култура.
Јас би го обесила, жими се, од вакви никаков напредок или да се сменат во иднина не очекувам.

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.055
сликата е од србија, и дечкото на неговито профил имаше напишано нешто као
само сам испозирао, нисам га ударио/шутнуо, имаше некаде принт скриин од тоа само неможам да го најдам,

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
хулигани, ненормални, за вакви само бесење на плоштад.
што може да им згрешил стар сосема непознат човек?
освен порано ако им бушел топки мада ова на видеото е пребрутално за една еб*на топка :tapp:
не сакам повеќе да гледам вакви ретардирани видеа :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom