Демографија

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.696
Поени од реакции
5.530
Секаде се намалува населението, освен Африка, ама не теорија на заговор била намерната депопулација преку здравствениот систем со непроверените вакцини, гмо вештачкото ѓубре кое се јади, преку пропагандата за самотен живот и неженење и немажење и ред други методи.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.954
Поени од реакции
2.228
Во Германија има повеќе кучиња отколку деца под 10 години.

Што ти прави феминизам, рак на опшеството. Ако, нека ринат гомненца од паркови каде што џукелите им се какаат.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.392
Овие уште имаат позитивен природен прираст и покрај големото иселување, фала Богу па се тешка рупина од држава и сите бегаат, иначе до сега ќе имавме едно 4 милиони Албанци на западна граница, 2 милиона на северо-западна, и уште половина милион внатре у државава, ќе бевме у ептен неповолна ситуација.
Za razlika od sea, kaj so e epten povolna

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Секаде се намалува населението, освен Африка, ама не теорија на заговор била намерната депопулација преку здравствениот систем со непроверените вакцини, гмо вештачкото ѓубре кое се јади, преку пропагандата за самотен живот и неженење и немажење и ред други методи.
Нивото на тестостерон значително опаѓа кај машката популација, од децениција во деценија, сега веќе имам чувство дека не е случајно.

Со оглед какви ненормални феминистки има на запад нема да ме зачуди и стварно да прават нешто намерно.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.392
Нивото на тестостерон значително опаѓа кај машката популација, од децениција во деценија, сега веќе имам чувство дека не е случајно.

Со оглед какви ненормални феминистки има на запад нема да ме зачуди и стварно да прават нешто намерно.
Mnogu mozgas teneke. Mladite ednostavno nejkat deca. Ni na zapad, ni na istok, ni na jug.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Mnogu mozgas teneke. Mladite ednostavno nejkat deca. Ni na zapad, ni na istok, ni na jug.
Абе то е друг проблем, јас зборувам од чисто технички научен аспект што е факт. Секоја нова генерација има се помалку тестостерон, а со тоа и помалку сперматозоиди.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.392
Абе то е друг проблем, јас зборувам од чисто технички научен аспект што е факт. Секоја нова генерација има се помалку тестостерон, а со тоа и помалку сперматозоиди.
Daj da vidime nekoja studija. Vaka od logicno tehnicki aspekt, kolku se toa generacii so im izmerile primeroci? U 50ti merele tostesteron?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Daj da vidime nekoja studija. Vaka od logicno tehnicki aspekt, kolku se toa generacii so im izmerile primeroci? U 50ti merele tostesteron?
Mean total testosterone decreased from
1999-2000 (605.39 ng/dL),
2003-2004 (567.44 ng/dL),
2011-2012 (424.96 ng/dL),
2013-2014 (431.76 ng/dL), and
2015-2016 (451.22 ng/dL; all P < .0001).

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.100
Поени од реакции
34.560
Soy boys... Нездрав живот, неспиење, невежбање, немање физичка активност, лоша храна и не само нездраво произведена храна туку лоша храна во облик на фаст фуд и шеќерни пијалоци, многу благо. Пушење, и не само цигари. Дрога. Алкохол. Итн, итн... Општо нездрав живот кој до пред 20-30 години бил исклучок а не правило. Сега е правило, а тие што не го прават ова се исклучоците.

Па бројот на сперматозоиди бил намален... Епа тек ќе се намалува.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.611
Поени од реакции
3.926

Буквално од сите страни сме загадени, и да не е намерно индиректно многу фактори влијаат врз намалување на тестостеронот. Дури во Америка имало некое истражување каде што се потврдило дека зголеменото присуство на естроген во водата за пиење, има влијание и жените што користат апчиња против забременување потоа тоа оди во водата па во подземни води и бунари од каде се пие

Kajgana Shop

На врв Bottom