Абе брат ја згреши темата ти..dali ste slusnale za valandovo i mozete li da mi kazete nesto
Денски живот нема тоа е.. само во петок е ок.. во други денови само Thunder има по нешто..Сум бил пред 5/6 месеци Демир Хисар на гости,али таму не ми се свиѓа што нема денски живот.Навечер о.к си е и порано сум бил во Дезодеа со другарчиња.Таму добар е кафичот ама музиката барем мене ме :violent1:
:salut:
Ti drugarce imas otvoreno atlas pa da vidis dali go ima demir hisarбез никава намера за навреда на тие што потекнуваат или живеат во овај 'град' али тоа е тоа... го немат на атласон...
Овој...Тешко...Не знае ни што е атлас!Ti drugarce imas otvoreno atlas pa da vidis dali go ima demir hisar
За тебе другарче слободно ќе ти резервираме за нова година, само кажи, нема проблем.Не знам многу за Демир Хисар, знам само дека за нова година било лудница
со разбираш бе тиЗа тебе другарче слободно ќе ти резервираме за нова година, само кажи, нема проблем.
Море Чамче не туку ми се занесувај, оти ќе ме натераш да напрам нешто шо нејќам, зато ќутиси малце.со разбираш бе ти
Слободно повели, ако сакаш ќе ти резервираме нема проблемДемир Хисар сум слушнала да како не,ама не сум го посетила уште не сум за таму. Може ке го посетам еден ден мислам на градот