Г
Гоццццце
Гостин
Нешто не бев арен пред една недела многу кашлав, пиев 3-4 дена амоксиклави и шурупче и ми помина. Од сабајлево пак истата состојба. Што да правам?
Dokolku nema nekoja dijagnoza za na fizikalna terapijaAj ako znae nekoj da mi dade nekoj sovet za kocenje na nozete.Majkami ima problemi so nozete, najcesto navecer i se kocat nozete i ima mnogu bolki.Odi niz cela soba so nadez deka sto pobrzo ke i pomine ama seto toa znae da trae i so saati i e mnogu bolno. Molam za sovet ako nekoj znae! Blagodaram
Па како шо викаш ти 4 цигари дневно тоа нее ништо! ... Туку ти остави ги цигарите да не ти е од сугестија „леле почнав цигари да пушам и крај“ Отежнатото дишење можно е да е од цигарите ... А ова со срцето нее на арно, а и нее лошо да одеш на преглед ...Zdravo imam eden problem i do sega nikogas vaka ne mi bilo. Imam 19 godini , pusac sum (no ne pusam cesto) no od pred 2 nedeli pocnav pocesto da pusam (po 4 cigari dnevno). Na momenti imam oteznato disenje , slabo cukanje na srceto. Nemam nikakvi bolki Pocnav da pusam prv pat na 18 godini no ne cesto (se do pred 2 nedeli). Dali nekoj imal vakov problem, ne znam dali ova mi e od cigarite.
Најмногу викаат дека ако ти се потаат рацете тоа е од нервоза ... Пробај да не се нервирашИмам проблем, често ми се потат рацете независно од годишното време.
Која би можела да биде причината? И некој совет за да се намали потењето на дланките.
Ниедна жена во суштина не е фригидна. Треба само да се пронајде причината, што е тоа што те/ја инхибира?Онака ме интересира....Има ли лек за фригидност?
Не сум фригидна фала богуГингивитис.
Освен Ц витамин, нека не се плаши од крварењето, и нека со врвовите на прстите нежно ги масира непцата да протече крвта и да не и се собира.
Поминува.
Ниедна жена во суштина не е фригидна. Треба само да се пронајде причината, што е тоа што те/ја инхибира?
Траума од детство? немил настан? Немила видена случка? Лош партнер? Нема хемија со партнерот? Премногу очекување од себе па поради тоа не може да се опушти?
Па и јас одговорив општо и во одговорот стоеше ваква реченица “Треба само да се пронајде причината, што е тоа што те/ја инхибира?“Не сум фригидна фала богуОнака ме интересираше. Познавам жена што никогаш не доживеала оргазам, а има деца веќе.
и јас имам ист проблем, мене преку зима ме боли глава и по 2 недели, иначе лек ти е ќе земеш аквамарис или ке свариш во вода морска сол и ќе ставаш капки, имаш и друго чаре ке си купиш голем шприц од аптека и ќе направиш исто раствор од вода и сол (1-2 лажички сол за да не те пече) и ќе застанеш над када и со шприцот ќе вбризгаш во едната ноздра (наведнат/а) а од другата ноздра ќе ти истече водата, помага многу испробана работа е, мислам најефикасно до сеа е а и филингот е ептен јак кога ти поминува водата низ нос хахаДај некој нека каже некој лек за синуси...
Ме пукна главава цела зима...