G
GucciMane
Гостин
Не, на пипките :pos2: значи од внатрешна страна на ракатаОколу ноктите?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не, на пипките :pos2: значи од внатрешна страна на ракатаОколу ноктите?
Можеш да ми дадеш подетални информации, локација, цена исл........За Визија имам слушано премногу пофални зборови, е дали опремата нивна би те задоволила ... незнам.
www.vizia.com.mkМожеш да ми дадеш подетални информации, локација, цена исл........
Еве ти линк имаш и мапа долу се надевам дека таа еМожеш да ми дадеш подетални информации, локација, цена исл........
Според тоа што е на страната очигледно дека располагаат со задоволителна опрема и соодветен кадар. Пишав на google "офтамологија" и ми даде резултати само од Систина, и таму според напишаното се гледа дека се навистина професионални. А еден другар ми ја препорача од искуство "oftalmos", се наоѓала некаде на плоштад. Па во теков на неделава ќе одлучам каде ќе одам да се прегледам.
Офталмос се наоѓа на улицата на Италијанска амбасада во Центар карши Мекдоналдс, така да не е баш на плоштадСпоред тоа што е на страната очигледно дека располагаат со задоволителна опрема и соодветен кадар. Пишав на google "офтамологија" и ми даде резултати само од Систина, и таму според напишаното се гледа дека се навистина професионални. А еден другар ми ја препорача од искуство "oftalmos", се наоѓала некаде на плоштад. Па во теков на неделава ќе одлучам каде ќе одам да се прегледам.
www.vizia.com.mk
Се јавив и еве податоци:
Се јавив и еве податоци:
1.Vizia - 700 денари, слободен термин најрано 3 февруари
2.Sistina - 750 денари, слободен термин најрано 7 февруари
3.Oftalmos - 900 денари, има слободен термин
Офталмос отпаѓа поради цената и со оглед на тоа дека има слободни термини иако се имаат најповолна локација(во центар), очигледно колку имаат задоволни клиенти.
Ова се цени на приватните прегледи??Се јавив и еве податоци:
1.Vizia - 700 денари, слободен термин најрано 3 февруари
2.Sistina - 750 денари, слободен термин најрано 7 февруари
3.Oftalmos - 900 денари, има слободен термин
Офталмос отпаѓа поради цената и со оглед на тоа дека има слободни термини иако се имаат најповолна локација(во центар), очигледно колку имаат задоволни клиенти.
Ќе размислам деновиве кај да одам, Визиа е специјална само за очни прегледи, а Систина е нова(од април), и имаат нови апарати и први како клиника на државно ниво, па ќе се одлучам деновиве. Ако меѓувреме некој не сподели искуство.Немој Офталмос, не само ради цената. Знаат да утнат за обичен диоптер ... а не пак нешто друго.
Апаратите не се толку битни колку што е битен докторот. Во Систина работи Др Златко Арнаудовски, моментално најдобриот очен доктор во Македонија (од клиничките), само кај него веројатно слободен термин би имало за неколку месеца, јави се во Систина и прашај.Ќе размислам деновиве кај да одам, Визиа е специјална само за очни прегледи, а Систина е нова(од април), и имаат нови апарати и први како клиника на државно ниво, па ќе се одлучам деновиве. Ако меѓувреме некој не сподели искуство.