Дежурна Ординација! #2

Член од
28 ноември 2022
Мислења
498
Поени од реакции
960
Еј докс па ја лол oд вчера почна да ме боли главата онака коа седам а глансот и кожата шо иде врз глансот од унутрашна страна се љупат и као црвено е се а боли онаму кај шо се ољуиштило задњо и више скоро сегде се изљушти лоооол. Она бепантен мачкам по три пати ама нишо. Иначе сабајле највише се љушти кожата коа ќе го измијам со вода лол а после коа мачкам онака као мали парченца кожа вадам дур се мачкам. Бев у аптека и таа ми кажа да пијам некој антибиотик нешо рече амоксиклав, цитерал, зинат и то запамтив иначе ќе ми дае без рецепта лол. Шо да купам се плашам лол.
Dete kaj tebe sega veke mi nalikuva na bakteriska infekcija //so antifungalna terapija t.e. Canesten veke pomina// na prepuciumot i glansot t.e. tipicen balanopostitis. Mozebi od sam pocetok bila ,,kombinirana,, infekcija //bakteriska i gabicna// ili preminalo kon bakteriska. Vo virusno kaj tebe ne se somnevam.
Po pravilo treba bris da ti se zeme za da se utvrdi. Vo slucajov ,,delumno,, ti ja poznavam med. istorija so makata i znam na sto da ,,tipuvam,,
Sovet 1: javi se na pregled
Dokolku ne
Sovet 2: Caps. Doxycycline 100mg. S.1x1 N.(X) //star, odlicen antibiotik so sirok spektar koj pokraj voobicaenite ,,fakja,, i nekoi drugi bakterii dokolku kries nesto//
Odgovori mi iscedok //kakov i koja boja// i lokaliziran otok dali ima? //moze i ne mora da ima//

Член од
5 октомври 2023
Мислења
32
Поени од реакции
21
Dete kaj tebe sega veke mi nalikuva na bakteriska infekcija //so antifungalna terapija t.e. Canesten veke pomina// na prepuciumot i glansot t.e. tipicen balanopostitis. Mozebi od sam pocetok bila ,,kombinirana,, infekcija //bakteriska i gabicna// ili preminalo kon bakteriska. Vo virusno kaj tebe ne se somnevam.
Po pravilo treba bris da ti se zeme za da se utvrdi. Vo slucajov ,,delumno,, ti ja poznavam med. istorija so makata i znam na sto da ,,tipuvam,,
Dokolku ne
Sovet 2: Caps. Doxycycline 100mg. S.1x1 N.(X) //star, odlicen antibiotik so sirok spektar koj pokraj voobicaenite ,,fakja,, i nekoi drugi bakterii dokolku kries nesto//
Odgovori mi iscedok //kakov i koja boja// i lokaliziran otok dali ima? //moze i ne mora da ima//
док нема нешо да се цеди а оток има малце на кожата шо иде кај врвот на пенисот а не мастурбирам иначе лол
Автоматски споено мислење:

Dokolku ne
док нема нешо да се цеди а оток има малце на кожата шо иде кај врвот на пенисот а не мастурбирам иначе лол

Член од
28 ноември 2022
Мислења
498
Поени од реакции
960
Primeni eden od sovetite koi ti gi dadov. Ubavo bi bilo prviot sovet da go izberes. Maloleten si, pritoa zadolzitelno da izvestis roditel! Sekoe dobro

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Еј докс па ја лол oд вчера почна да ме боли главата онака коа седам а глансот и кожата шо иде врз глансот од унутрашна страна се љупат и као црвено е се а боли онаму кај шо се ољуиштило задњо и више скоро сегде се изљушти лоооол. Она бепантен мачкам по три пати ама нишо. Иначе сабајле највише се љушти кожата коа ќе го измијам со вода лол а после коа мачкам онака као мали парченца кожа вадам дур се мачкам. Бев у аптека и таа ми кажа да пијам некој антибиотик нешо рече амоксиклав, цитерал, зинат и то запамтив иначе ќе ми дае без рецепта лол. Шо да купам се плашам лол.
...ајде сликни ја главата на пенисот да ги видиме парчињата.

Последно уредено:
Член од
5 октомври 2023
Мислења
32
Поени од реакции
21
...ајде сликни ја главата на пенисот да ги видиме парчињата.
Дик пикс не шеруем лол и забрането е за возрасни зошо знаеш малолетен сум и ти као возрасна не треба да бараш такви ствари од мене лол сериозно лол

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Дик пикс не шеруем лол и забрането е за возрасни зошо знаеш малолетен сум
јас не ти реков ,,дик пикс" види во спојлер пример, дел од кожата се гледа на главчето што воопшто не се прикажува цел пенис, вака до бесконечност ќе пишуваш.

Член од
5 октомври 2023
Мислења
32
Поени од реакции
21
јас не ти реков ,,дик пикс" види во спојлер пример, дел од кожата се гледа на главчето што воопшто не се прикажува цел пенис, вака до бесконечност ќе пишуваш.
На нет ми бараш вакви пикс сеа на мајка ми ќе и кажам лол не е у ред ова

Член од
28 ноември 2022
Мислења
498
Поени од реакции
960
Е не кажуем дома лол и не идам на док ќе купам тоа шо пиша
David, do 14 i 30 casot sum na rabota, dali mozes da dojdes so majka ti vo privatna klinika //edna od dvete najgolemi vo Skopje// kade jas rabotam i gratis //jas ke napravam da bide// vednas ke te pregleda odlicen dermatovenerolog, dokolku ima potreba i urolog //kolegi//. Pravilno da go resime ovoj tvoj problem.
Odgovori za da ti ispratam moj telefon po poraka.

Член од
5 октомври 2023
Мислења
32
Поени од реакции
21
David, do 14 i 30 casot sum na rabota, dali mozes da dojdes so majka ti vo privatna klinika //edna od dvete najgolemi vo Skopje// kade jas rabotam i gratis //jas ke napravam da bide// vednas ke te pregleda odlicen dermatovenerolog, dokolku ima potreba i urolog //kolegi//. Pravilno da go resime ovoj tvoj problem.
Док ја во карпош 4 живеам значи ти си у систина или жан митрев и к може сеа да дојдам со мом ама као да те најдеме лол

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.496
Поени од реакции
10.399
:bravobe:....samo da ne pocnat sega i drugi clenovi da baraat gratis pregledi od tebe:)

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.886
Поени од реакции
15.284
Док ја во карпош 4 живеам значи ти си у систина или жан митрев и к може сеа да дојдам со мом ама као да те најдеме лол
Иди и главата да ти ја снимаат мали, нешто не си у ред. Док, мом, лол. Шо е ова бе? Или тролаш или си некоја 14 годишна тинејџерка со сина коса.

Свака част за др. Стерн, се надевам не ти го злоупотребува членов одвоеното време.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Zal mi e za maliov so nedeli pisuva, kupuva, macka. Za drugi mozebi no samo za retki isklucoci, imam opravdan licen limit za gratis pregledi.
...ај се кладиме дека нема да дојде!
Не им кажуем на моите зошо ќе ме влечат по доктори а не ми се иде.
а нејќам да барам зошо тогаш моите ќе знаат.
Мајка ми лол ваљда нема чита лол
Е не кажуем дома лол и не идам на док
може сеа да дојдам со мом
...еве една ретроспектива на несериозност и можно тролање!
а глансот и кожата шо иде врз глансот од унутрашна страна се љупат
рече амоксиклав, цитерал, зинат
... ова го издава дека е префриган, дека не е тинајџер 16 год мало сутра, а искрено ме потсетува на еден дамнешен член @Anon :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom