Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
Имам прашање/совет од некој што може го имал истиот проблем. Март месец почна да ми се јавуваат проблеми со стомак, желудник, гасови, ми се отсекуваа нозете, пфепотување, ми се јавуваше арктмија, прескоци, ждригање некогаш киселини. Со упат во Гостивар кај Бенелу специјалист за што и да е тоа снимав желудник со камера преку уста ми најде хеликпбактер со 4 плуса и каскаден желудник. месец и пол и повеќе пиев Нолпаза, Лебел, Оспазмокс, Магултра, Мтилекс во две фази. Имаше подобрување ама пошто не смеело да се пијат подолго ги прекинаа. Нецел месец после тоа пак ми се повторија симптомите, а сега и на моменти чуствувам и печење или некоја непринатност во горен дел на гради и жештина во стомак и се препотувам, а чувствувам и замор последниве 2 недели од мн мала активност, а физички активен сум редовно на точак и пешачење. Се ова во стоење или седнат, кога лежам се смирува. Исто постојано гасови во стомакот и непријатност. Носев холтер пред некој ден, докторов ми вика се е во рамки на нормала, појди на специјалист ќе ти каже повеќе.
Некој да ме упати кај е најдобро да се оди и дали гасови и проблеми со желудник и стомак може да го предизвикуваат.
@bijons Извини што не тагнувам ама видов претходно дека имаш познавање од слични проблеми, ако можеш да ме упатиш
Фала ти
Има повеќе работи што го третираат а некогаш и целосно искоренуваат проблемот (кај мене целосно се искорени)
Ќе ти бидат потребни зачини - масла, и суплементација, ако би се нафатил да ти го објаснам процесот, знаејќи дека постојат големи аверзии кон алтернативните методи прво да расичистиме што како и дали па ќе доловам што треба да правиш.