Немам главоболки ниту гадење ниту повракање ..Ти благодарамНе тропај глупости,каков рак на мозокот. Ако имаш рак на мозокот ке имаш постојани главоболки,гадење што ти уште не.Нема потреба од страв,само се консултирај со доктор
Чим мене не ми е ништо и тебе не ти е .. еве мене 2 дена ми мрдат прстите ...и горе кај рамото ..пукнав .. . и мајками исто ко тебе ..не може дури ни да спие , си го осека пулсот .. и многу ја нервира тоа ..Си го осеќам пулсот низ целото тело,а немам никакви главоболки ништо.Значи само тоа..некоја помош?
Тоа најверојатно ти е себореја, има специјални шампони за тоа, види доктор нека ти препорача. Имам слушнато дека сребрената вода помага за тоа, мои блиски лица го имаат овој проблем и сега почнаа да користат сребрена вода па ќе видиме дали ќе има подобрувањеImam problem na esen i zimno vreme mi se pojavuva na kosata kako perut i kako da se ljupi kaj vegite pa dali znae nekoj kako da go eliminiram toa ..(da napomnam deka toa trae 4-5 meseci inace drugite meseci se e vored ).
Во аптека има таква сребрена вода така ?Тоа најверојатно ти е себореја, има специјални шампони за тоа, види доктор нека ти препорача. Имам слушнато дека сребрената вода помага за тоа, мои блиски лица го имаат овој проблем и сега почнаа да користат сребрена вода па ќе видиме дали ќе има подобрување
Сепак отиде во Воена пак и го препишаа сумамедот 2 ленти , микоплазмата била + - не знам што им значи ова ...Епа штом нема пневмонија нема гајле, побрзо ќе помине. Ок првата бактерија е причинител на грип, веројатно има подослабен имунитет затоа ја има подолго.
Нека зема Ројал жели, капсули од матичен млеч за да си го поврати имунитетот, и Авелокс за да се реши од бактерииве. Лекот е многу ефикасен.
Баш ме интересира што ќе и речат во сиситина. Овој лек ретко го пишуваат зошто е многу јак,најчесто сите одат со сумамедот, но како што кажа на мајка ти не делувал затоа ти го препорачав Авелоксот.
Па би требало ама мислам дека е прилично скапо шишенце 0.5 околу 800 денари Консултирај се во аптека прво за некој шампон или кај матичен прашај, а ако има резултати од ова сребренава вода ќе те известам јасВо аптека има таква сребрена вода така ?