мжм(обично двајца другари на некоја лесна женска)У реалност, поише има мжм или жмж?
И ја би играл така. Покомотно ќе ми е.мжм(обично двајца другари на некоја лесна женска)
Ова второво мислам дека се случува само во вакви случки како шо е отварањево на темата.
миљон посто е мушко... сигурно е мушко ! ....ве врти сите!
и на еден порнич така, случајно се сретнаа и ја плескаа еднаИ ја би играл така. Покомотно ќе ми е.
Мада, ми се случи еднаш со дечко кој го знаев неколку саати, па супер соработувавме.
Не мора да е "лесна".
Има некои така сакаат.
Друже жена што сака да ја "плескаат" двајца мажи според мене е лесна женска и ништо повеќе.Се освен секс помеѓу маж и жена е лошо и е како порок на кој можеш да се навлечеш а не верувај во приказни дека така луѓето имале посреќен брак зошто не живееле монотоно.И ја би играл така. Покомотно ќе ми е.
Мада, ми се случи еднаш со дечко кој го знаев неколку саати, па супер соработувавме.
Не мора да е "лесна".
Има некои така сакаат.
oh, you sweet summer child....Друже жена што сака да ја "плескаат" двајца мажи според мене е лесна женска и ништо повеќе.
Допрва ќе учиш, ахДруже жена што сака да ја "плескаат" двајца мажи според мене е лесна женска и ништо повеќе.Се освен секс помеѓу маж и жена е лошо и е како порок на кој можеш да се навлечеш а не верувај во приказни дека така луѓето имале посреќен брак зошто не живееле монотоно.
(мое мислење)
Ne, samo majka mu e zena mu go primaat ebate nenormalniteПримаш во тројка девојчиња околу 17 години?
Погрешно ви е мислењетоДруже жена што сака да ја "плескаат" двајца мажи според мене е лесна женска и ништо повеќе.Се освен секс помеѓу маж и жена е лошо и е како порок на кој можеш да се навлечеш а не верувај во приказни дека така луѓето имале посреќен брак зошто не живееле монотоно.
(мое мислење)
И ја тоа му кажавПогрешно ви е мислењето
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
А зошто ффм а не ммф?Ако си авантуристка и open-minded и сакаш да бидеш во тројка со искусен и енергичен пар од Скопје (32 години згоден маж и 31 година згодна жена) пиши на 076522155
Не одговараме на повици
Не враќаме на SMS пораки
Ако си машко не не контактирај
Ако сте пар не не контактирајте
Ако си ЖЕНСКО помеѓу 20 и 40 години пиши на Viber или Whatsapp. Без повици
Не бараме пари и не даваме пари
Бараме дискреција и нудиме дискреција
Не патуваме во други градови
Сакаш да кажиш дека ффм прават апла лезбејки само?ММФ - Меѓународен монетарен фонд
ФФМ - Фудбалска федерација на Македонија
Него на темата, ммж е апла педерски.