butterfly8
peperutce
- Член од
- 17 март 2009
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 5
Jas mozam da izdrzam uste ama decko mi ne.Malku e glupo da mu dadam od takva pricina ama denesnicava me ubeduva deka sum zaostanata
Ако вистински те сака тогаш никогаш нема да ти бара да му дадеш. Ама ае ај тоа е друга тема.Jas mozam da izdrzam uste ama decko mi ne.Malku e glupo da mu dadam od takva pricina ama denesnicava me ubeduva deka sum zaostanata
Шо е ова бе? :icon_eek: Бог да чува[zEUs];2531340 напиша:Ако вистински те сака тогаш никогаш нема да ти бара да му дадеш. Ама ае ај тоа е друга тема.
он
Ја инаку сакам да каем дека има негативна страна за тоа да се биде девица до прва брачна ноќ бидејќи можеби на некои од партнерите нема да биде задоволен од другиот што може да пружи и тогаш ќе следува доста варање па и брз распад на бракот. Но до душа не е се сексот.
Toгаш ќе знаеш дека те сака најмногуЗнаеш, да одам со некој една година пример и да забележам дека никако не иде таков момент(значи за секс, и чоекот не ми бара и не посакува да има секс со мене), .....
Toгаш ќе знаеш дека те сака најмногу![]()
![]()
![]()
![]()
Или е педер :poss:
ц ц ц . Земјава не знае и самата какви људи држи на неа .:uvo:Шо е ова бе? :icon_eek: Бог да чува![]()
А кога двајца возрасни се сакаат не треба да имаат секс? Таа врска би била ветар во магла. Шо не ке прочитам.
Знаеш, да одам со некој една година пример и да забележам дека никако не иде таков момент(значи за секс, и чоекот не ми бара и не посакува да има секс со мене), јас би се чувствувала повредено и дека не го привлекувам воопшто.
Ако вистински ме сакал никогаш нема да барал да му дадам![]()
Ај малку пораснете..
[zEUs];2531394 напиша:ц ц ц . Земјава не знае и самата какви људи држи на неа .:uvo:
Ако сакаш некого вистински никогаш нема да напињаш за секс. Треба спонтано да дојде, двајцата кога вистински ќе го сакаат тоа. Не планирано.
Ја можда имам вакво мислење бидејќи имам лошо искуство у ова. На 16год за прв пут имав секс и доста лошо искуство бидејќи не ја сакам личноста и немаше никакви чуства. Можеби очекуав многу нешто.
п.с Со пари можеш да купиш секс ама пак љубов не можеш да купиш. А исто така едно е да бидеш задоволен а друго е да бидеш среќен. Па затоа размисли малце пред да пишеш или пак ти си само дел од овја бесчусвителен свет.
Па тоа ми е зоборот.Вистина не знајт шо држит.
Бате, сеа не врти нешо друго. Многу е јасна реченицава
Ако вистински те сака тогаш никогаш нема да ти бара да му дадеш.
А после велиш нешо трето демек планирале па спонтано па да напинаш...не се вади сеа.
Ах, дел сум од овој бесчувствителен свет, само заради тоа што сум реална...![]()
Чоек бе ти си роден поет.![]()
А за тоа што си имал прв пат секс и немало чувства, и сега поради тоа се бедираш, е последица од тоа што премногу си очекувал...Затоа, поздрав до невините и не премногу очекување за тој прв пат за на крај да не бидете разочарани....озбилно ова![]()
[zEUs];2531427 напиша:Па тоа ми е зоборот.
Ако вистински те сака никогаш нема да ти бара да му дадеш...што би дошло у продужение... Треба да дојде спонтано.
Не вртим ја. А ти изгледа реална што си си. Но немој да бидеш. Многу е суров и бесчусвителен светов ако гледаш каков како што е. Малце мора да имаш подруго свачање за се и да ги најдеш најголемите вредности во животот. Да бидеш среќен. А сексот не те прави среќен. Те прави само задоволен. А пак едно е да бидеш среќен а друго е да бидеш задоволен.
Инаку за очекуањето.
Не требаше да очекуем толку. А можеби и не требаше да го напраем тоа. Требаше да чекам. Па затоа памет. Не сакајте. Чекајте да го нарпаете тоа со некој вистински што го сакате, а и најглавното ...на личност што му верувате. Можда навистина едно време мислевда заминем у манастир бидејќи не сум ја за на земјава. Ама пак ја сум борец, сакам да се борим за нешто што сум наумил. И сум ветил дека ќе напишем книга ,,Бесчуствителен свет,, а пак ја не ветуем нешто што не можем да го остварим. А и да не се секирај ти ќе бидеш прва што ќе добием копија од таја книга.
абе ми оди накај второтоToгаш ќе знаеш дека те сака најмногу![]()
![]()
![]()
![]()
Постот ми беше малку постар ама ај да се надоврзам.Toгаш ќе знаеш дека те сака најмногу![]()
![]()
![]()
![]()