*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
Pa vo globala dobra godina bez nekoi golemi promeni, uspesna i na privatno i na profesionalno pole. i zadovolna sum kao pomina
*И....Уште што ни останува да крајот?
Pa ostanuva da pominat uste dve nedeli, za toa vreme da doslusam predavanja na fax, da resam kaj da slavam Nova godina, da si kupam nesto, da polozam za vozacka i to! aaaaaaaaa da da i Milan da stane najdobar klub vo svetot i da go pobedi Inter
*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
Pa moze da se kaze da uspesna, zadovolna sum od ona sto uspeav da go napravam vo tekot na godinata!
*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?
Pa kako ubavi raboti e sto sum si apsolvent odlicno mi odi na fakultet, si pominav odlicno leto, si se setkav, zadovolna sum si na ljubovno pole...
Dodeka sekogas mora da ima i neubavi raboti kako na prvo mesto e smrtta na Tose koja dlaboko me povredi i nemozam seuste da svatam ili podobro kazano samata ne sakam da svatam deka toa e realnost i vistina!
*Малку да размислуваме за во иднина.
И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?
Pa vo narednata godina so novi sili da si gi ispolnam celite i ocekuvanjata sto ke si gi zacrtam, sakam da si zavrsam fax, da se vrabotam ako e vozmozno toa ili da se zapisam na postiplomski, no najbitno od se e da sme zivi i zdravi drugoto samo ke si dojde!
*И по што важно, овде на форумов ќе ја паметите оваа година?
Pa ovaa godina se zacleniv na forumot t .e. pred nekoj mesec i sea za sega mi e mnogu zabavno i interesno se nadevam ke prodolzi toa i ponatamu :smir: