Еххх годинава ме промени толку. Се случија толку работи ! Почетокот на годинава беше малце лош од сегашна гледна точка ама таман работа дека сега ќе се каам или ќе жалам, сега гледам на тоа само како поука и тоа ми помогна за уште повеќе да се осознаам себеси. Некаде мај/јуни ми беше тешко на љубовен план, срцето ми беше скршено на парчиња, потоа летото дојде и најдов розеви очила, ми се осветли животот, запознав толку многу луѓе, стекнав нови пријателства, и повторно сфатив нови работи и за себеси. Потоа септември, нова школска година, нов клас, малце промена, и супер ми тргна и на школо. Есенва се учленив на кајгана, хаха, битен момент. Декември - ново познанство, одлично чувство, ах љубов!Да се ближи крајот на оваа 2007ма година, можеби малку рано но редно е на месец дена пред Нова Година да сумираме:
*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
*И....Уште што ни останува да крајот?
*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?
*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?
.
Се зачленавме на КАЈГАНА!*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
Останатите закони за НАТО*И....Уште што ни останува да крајот?
Усешна доволно, важно многу подобра од прошлата*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
Неубави работи, ко заврши летото.*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?
Во следната следи да размислиме каде другото лето*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?
Ќе паметам по тоа што оваа година си се зачленав, и запознав куп другари/ки*И по што важно, овде на форумов ќе ја паметите оваа година?
Глобално гледано...годинава ми беше неуспешна.*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
Добро прашање...Хмм...2007 ќе ја паметам по тоа што сфатив дека за да барам нечија љубов најпрво треба да ја имам сопствената т.е. дека не можам да очекувам да ме сакат другите ако јас самата не се сакам себеси.*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?
Најразлични пресврти се случуваат така да...не сакам многу да размислувам за иднината.Таа колку што ја имаме толку и ја немаме.Минатото и сегашноста се единствената вистина.*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?
Овде на форумов...единствено овде-на ова поле 2007 ми беше успешна*И по што важно, овде на форумов ќе ја паметите оваа година?
Да се ближи крајот на оваа 2007ма година, можеби малку рано но редно е на месец дена пред Нова Година да сумираме:
*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
Napraviv mnogu golema promena vo mojot zivot
*И....Уште што ни останува да крајот?
Da se vratam doma
*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
Apsolutno uspesna e znam deka imav pobedi i porazi ama na kraj svativ deka sum silna
*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?
Knonecno sum vo Anglija
*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?
Ne znam sto sledi samo se nadevam deka e dobro
*И по што важно, овде на форумов ќе ја паметите оваа година?
Vazno na forumov pa e zacleniv vo moment koga nemav nikoj za da i gi kazam makite ama sega za sega mi e intesreno za natamu ke vidime