Да не дозволиме!

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Има и покатастрофа случаи, сервиле...

Пример Миленко Неделковски..

Да не продолжам да редам...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
vo 1948 znaci imalo 25% albanci i "turci".

dodeka posle 54 godini , vo 2002 albancite i turcite socinuvaat 29% , i pokraj visokiot natalitet.

1948-1961 albancite se izjasnuvaa kako turci , posto toa bese uslovot za da bidat prifateni vo Turcija , nesto slicno so makedoncite koi zemaat bugarski pasos.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Македонците од Скудриње и Косоврасти?

На нив мислиш?

Да постирам некоја фотка од нив, да видиме какви фереџиња, торби, лајнарки со нив носат?
Ама неам таква глупа нарцизоидна култура, џоа ваш ЛАЈНАВЕНО, со слики ќе реди генеза на народ ама ај...ЈА... НА!

Или Македонците Муслимани не се Македонци?

Инаку албанците не ги работат нивните деца... Како за информација... Вмровче, патриотче, сељанче, славјанизирано албанче...
Офф топик.

Зборевме за ВМРОвците, не за торбешите.

А за твоја информација, последната смртна казна во РМ е извршена над албанец од Кичево, кој ја силувал ќерка си и ја запалил после.

Од вестите на А1: “Инцест во скопско Рашче. Хазби Исмани, 37-годишен жител на Рашче, најмалку шест месеца наназад ја силувал 17-годишната ќерка.“ http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=93282

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
vo 1948 znaci imalo 25% albanci i "turci".

dodeka posle 54 godini , vo 2002 albancite i turcite socinuvaat 29% , i pokraj visokiot natalitet.

1948-1961 albancite se izjasnuvaa kako turci , posto toa bese uslovot za da bidat prifateni vo Turcija , nesto slicno so makedoncite koi zemaat bugarski pasos.

Што нема да измислите. И турците биле арнаути. :pos2::pos2::pos2:

За Вас само еден закон да се одземат сите државјанства на Косовари доселени од 1945 г. наваму, како што тоа го сторија балтичките ЕУ Држави, па да видиме колку сте “автохтони’ :toe:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Што нема да измислите. И турците биле арнаути. :pos2::pos2::pos2:

За Вас само еден закон да се одземат сите државјанства на Косовари доселени од 1945 г. наваму, како што тоа го сторија балтичките ЕУ Држави, па да видиме колку сте “автохтони’ :toe:
Генерацијата 45та е скоро мртва..

Ако пак идеме по принцип каде ти е роден родителот уфф како би сакал. Само кога ќе размислам колку хрвати,срби, црногорци, вакви онакви има низ државава, сите АУФИДЕРЗЕН :) Ајт у такво па на лево...

Kajgana Shop

На врв Bottom