Дајте Музика

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.315
Поени од реакции
8.546
„Дајте музика“ е музичка серија за деца која се прикажуваше на Македонската телевизија во режисија на Лазар Паковски​
Нема дете македонче кој не се сеќава на оваа инзворедна серија​
доколку некој знае која година се прикажуваше серијава нека пише​
мене најмнгу од оваа серија ми остана во сеќавање дебелото детенце ,Снешка ,Ристо Самарџиев и она плавото слатко девојченце :)
еве интервју со Трајче (она дебело детенце) еден од актерите​

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Исти е да си ибе векот, не се сменил :D Некој ја има поставено Бушава Азбука на youtube, ај да се надеваме дека ќе ја постават и Дајте музика, да има што да и пуштам да внука ми а не да гледа некој глупости со роботи таму.

Мора мтв да го врати пак Драмското студио. Какви таленти искочија од таму :cuc:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Ехеее, Владо горе у манијачките години, пуш ин д буш :)))))))
Супер беше дајте музика и сите други емисии, нема сега таква продукција за децава, само на макс јас што ги пронајдов Рабробил и Рабробус, и тие се интересни, децава на памет ги научија, ама пак од овој тип забавно со музиче тешко, ние осетивме што е да си дете у секој поглед, сега многу некако брзо растат, не уживаат во детството и баш ми е жал.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.653
Поени од реакции
1.899
Ако ја нема,
да се пронајде треба.....
:D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
ајде, нека почне нова серија на емисии ДАЈТЕ МУЗИКА,па и ќерками да се запосли,
која магистрира на тема „ воведување на децата од предучилишно образование во музиката“ - разбира се со 10,о.Ама пак ќе пикнат некој трубач од Кочани. А кој не го бива ни за поштар во 19 век.Е кој времиња беа тоа кога се мислеше и на децата,па имаше и детски хор при РТС,а сега не може еден хор да формираш ни од сите ОУ во општината заедно.Комјутерот и мобилките им го земаа слободното време на децава
за некој такви слободни активности,па макар и спортски.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
а овај истиот е и на Бушава азбука, тоа дебело дете што само глупости лупаше? :pos:

инаку колку само со нетрпение ги чекав овие програми

Kajgana Shop

На врв Bottom