Дани

S

StormRage

Гостин
Пред некој ден ја слушав, нешто као приватна забава на локал, роденденска атмосфера. Веќе неколку пати и одам на настапи и е единственото нешто од Македонија што ми се допаѓа. И my god ама убава станала
сношти немав кај да одам по струга... и читам дани... ае реков да поминам и таму останав... пее фино песните нишо не и знам ама добар избор на останата музика направија. И ИМА КВАЛИТЕТНА НОГА!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Дани е најпопрекрасна. Со секој нов спот се повеќе го покажува тоа.
Црно на бело... е вистински #mkwin и песна и спот!
--- надополнето: Jun 19, 2011 11:07 PM ---
сношти немав кај да одам по струга... и читам дани... ае реков да поминам и таму останав... пее фино песните нишо не и знам ама добар избор на останата музика направија. И ИМА КВАЛИТЕТНА НОГА!
Митре, музиката не почнува со техно, уште помалку со хепи-хард-кор, разбираш :)

S

StormRage

Гостин
Дани е најпопрекрасна. Со секој нов спот се повеќе го покажува тоа.
Црно на бело... е вистински #mkwin и песна и спот!
--- надополнето: Jun 19, 2011 11:07 PM ---

Митре, музиката не почнува со техно, уште помалку со хепи-хард-кор, разбираш :)
и песнава горе ја испеа... прам муабет дека свиреа општо добра музика (со The Hounds кој ги иам слушано неколку пати и се луди за по тезги... добар бенд) и нејзините песни се океј... ги иам слушано али нишо не сум запазил. Ама на моменти поќе гледав од шо слушав :D и да... слушам се не само техно, хепи хардкор итн :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
”Ке се обидам да бидам кратка. Јас сакам да пеам. Ете, толку...”
Мислам дека е најшизика пејачка у Македонија

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Најуникатна и најсовремена наша пејачка. Си фура свој стил и филм и ич не и дреме ..

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
вчеравечер си седев со дани и си пијавме пиво :) имаше настап, освен вокалните способности што ги има, баш е фина и искулирана личност. бев изненаден

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ја обожавам, никогаш не сум имала прилика да отидам на нејзина свирка, ама гледам летово секој четврток во Хавана па мора да се отиде. Р-то ми е најсимпатичното кај неа :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Никогаш не ја поднесував, не ја поднесувам ни сега, ама и го обожавам моторот! :D

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Симпатична ми е, ми се допаѓаат неколку нејзини песни.
Но не ми е толку WOW за да и` отидам на свирка.

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Има една песна на Дани, шо и' беше меѓу првите „Само ти ми требаш“ http://www.last.fm/music/Dani Dimitrovska/_/Samo ti mi trebas ... ја од тогаш така ја забележав, ја пееше на Макфест, многу добро песниче и од поновите има добри Најдобра, Не живеам за другите, Срца две.... ете тие би ги издвоила.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Оваа буквално почна да се „соблекува до гола кожа“... :rolleyes:

се праи малку по „ха-це“ али океј е тоа, бар се диференцира колку толку од нашево сивило... А и добра е (накај многу добра) за живи свирки... :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394

Данко ма, те знаат ли од дома?
:love: Прекрасна е.
Незнам, едноставно ми е симпатична и фина личност. Не е исфорсирана и не е исфрустрирана личност која е влезена во „Fuck me I'm famous" филм као пола наша естрада.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Многу добар вокал е и како што кажаа знае да направи одлична атмосфера. Ја сакам. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom