Дали џвакате Орбит? Кој вкус го преферирате?

V

VeniVidiVici

Гостин
Орбит на џвакам поради тоа што содржи АСПАРТАМ. Канцерогена состојка која предизвикува и многу тешки заболувања.

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
lubenica , zelenite i citron :D haha:pos2:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Орбит на џвакам поради тоа што содржи АСПАРТАМ. Канцерогена состојка која предизвикува и многу тешки заболувања.
Сите мастики без шеќер содржат аспартам, како и кока кола лајт, пепси макс, натренот исто така содржи канцерогени состојки, бонбоните без шеќер... :toe:
Иначе најмногу ги сакам winterfresh и зелените (не ми текнува, ваљда spearmint беа). Другите многу брзо го губат вкусот.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не џвакам...ервејвс ми се поубави.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
џвакам ... и на часој џвакам .. оние од портокал ептен се убај =) :vozbud::vozbud:

V

VeniVidiVici

Гостин
AlternativeF;3140834[B напиша:
]Сите мастики без шеќер содржат аспартам, како и кока кола лајт, пепси макс, натренот исто така содржи канцерогени состојки, бонбоните без шеќер..[/B]. :toe:
Иначе најмногу ги сакам winterfresh и зелените (не ми текнува, ваљда spearmint беа). Другите многу брзо го губат вкусот.
ДА, така е. И затоа ги избегнувам затоа што мислам дека овие производи се нешто без кое се може, а здравјето е нешто без кое се неможе.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Темава е за Орбит. И јас џвакам орбит. Сите оние што го споменуваат Airwaves, ако уште еднаш го спомнат, ќе бидат банирани, ок!
А сега назат кон темата :kesa:

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Има некои нови 50 денари што се, ги има некој пробано, убај се?

Kajgana Shop

На врв Bottom