Пак ја со глупо прашање:23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ако има некој- нека ме контактира на мсн/профил/пп.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
По правило треба да имаш 18, али знам уште во трета година средно донираат учениците, значи со полни 16 можеш со сигурност, нели, ако ги исполнуваш другите услови, да си сосема здрав, да не си праел операција, да не си бремен/а, да не си примал наркотични средства...Пак ја со глупо прашање:
-Дали морам да бидам над 18!? -.-
>.>да не си примал наркотични средства...![]()
Треба да имаш изјава од родителите дека те пуштаат да правиш што сакаш со твојот живот. Suicide included.>.>
<.<
туруруру,руруруру...
>.>
Не смееш со прележна жолтица...жаламЈас сум Б-
Како помал имам прележено жолтица.
Не смеам да давам нели?
bump.23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
Бевте бе,ништо на кажувате,колку бевте како поминавте...инфо?bump.
ја неможев...имав некои обавези..се надевам друг пат23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
бевме..5 души...мн јако :smir:Бевте бе,ништо на кажувате,колку бевте како поминавте...инфо?![]()
Ареееее, отидоф на трансфузиологија има позебен оддел и е екстремно добро уреден + млади докторициИма некоја акција во брзо време, морам да дадам троа, ќе збеснам !!!! :kez: