Дали ќе учествувате во оваа хуманитарна акција со дарување на крв?

Дали ќе учествувате во оваа хуманитарна акција со дарување на крв?

• Вкупно гласачи
    81

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Акцијата што требаше да се оддржи во Сабота е откажана, поради технички причини.

Утре ќе имаме свежи информации, што, како и каде ќе може да се донира.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако некој е расположен за дарување крв, во било која акција, било каде, да ме обавестит да ојме заедно, пошо слабо стојам со географија на град Скопје.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ако има некој- нека ме контактира на мсн/профил/пп.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
Пак ја со глупо прашање:
-Дали морам да бидам над 18!? -.-

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Пак ја со глупо прашање:
-Дали морам да бидам над 18!? -.-
По правило треба да имаш 18, али знам уште во трета година средно донираат учениците, значи со полни 16 можеш со сигурност, нели, ако ги исполнуваш другите услови, да си сосема здрав, да не си праел операција, да не си бремен/а, да не си примал наркотични средства... :icon_lol:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Јас сум Б-

Како помал имам прележено жолтица.

Не смеам да давам нели?
Не смееш со прележна жолтица...жалам :toe:
П.С.Ми одговараше сабота ама ништо,јас ќе идам во сабота горе во завод кој сака може да дојде со мене :smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Е така.
Ајде, бидете хумани.
bump.

Никола АМО

Онисифор Мечкојад
Член од
2 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
33
Е така.
Ајде, бидете хумани.
ја неможев...имав некои обавези..се надевам друг пат :pipi::smir:
:P:P:P

Бевте бе,ништо на кажувате,колку бевте како поминавте...инфо? :toe:
бевме..5 души...мн јако :smir:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Има некоја акција во брзо време, морам да дадам троа, ќе збеснам !!!! :kez:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Има некоја акција во брзо време, морам да дадам троа, ќе збеснам !!!! :kez:
Ареееее, отидоф на трансфузиологија има позебен оддел и е екстремно добро уреден + млади докторици :vozbud:, и се испразнив. Сам отидов имаше пред мене 4ца + 3ца со мене и супер си поминав.. Мааа то интерестно, смешофки и досетки, и згора на тоа телетекст на плазма со кафенце во бифе.. мх мх мх...

Kajgana Shop

На врв Bottom