Дали јадете путер од кикирики?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Вас шо ви е грд сте ја згрешиле фирмата. Јас еднаш купив и превкусен ми беше. После друг пат пак купив ама од друга фирма и ќе повратев.

Слабо, нереално скап е. Порано тој зелениот (Кики крем мислам се викаше) за 30-40 денари се купуваше.

Што значи „превкусно„?
Гледам дека често употребуван атрибут на темава, па се прашував...

Што значи „превкусно„?
Гледам дека често употребуван атрибут на темава, па се прашував...
Za mene prevkusno znaci , koga nesto ke jades i od sto ti e vkusot tolku dobar, nemozes da prekines so jadenje , i prodolzuvas da jades dodeka snema od jadenjeto :)

Moram da potenciram, Vo SP Market se prodava puter od kikiriki proizvedena vo Ohrid, ako odite po puter , izbegavajte go toj proizvod po sekoja cena , po gaden vkus nemam probano, inaku samo sto nosi ime Puter od Kikiriki , inaku nemaa ni od blisku takov vkus.
probajte go toj so amerikansko zname sto e na ambalazata, toj e mnogu vkusen. :)

Последно уредено:
Добро, на кој начин го јадете па што го обожавате? Јас лизнав малку и ми дојде тешко, ми има јак вкус. Го мачкате на леб и врз него ставате нутела, или што?

Добро, на кој начин го јадете па што го обожавате? Јас лизнав малку и ми дојде тешко, ми има јак вкус. Го мачкате на леб и врз него ставате нутела, или што?
Не сум пробала со нутела, ќе испадне калориска бомба... Пробај намачкај го на кришки јаболко, вкусна комбинација е. :pipi:

Ќе ми биде мрсно со банана, ќе пробам со јаболко. Таман за појадок да се напукам со калории.

можиш и како фил за торта да го употребиш измешано со банана, сладолед од ванила, јам јам[DOUBLEPOST=1417274057][/DOUBLEPOST]или на бисквити, палачинки

Одамна немам купено, калории еден куп, па затоа го избегавам, али многу ми е вкусен.
Кога го јадам, тоа се срка со лажица, ич не го штедам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom