Дали јадете путер од кикирики?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Гадно. Никаков вкус. За комбинирање незнам, а и несакам да пробам, дека ако сакам да му го сокријам вкусот не го ни мачкам. Ќе си каснам само леб и мармелада :)

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Онај од Агроплод сегашен Свислајон и не е така лош...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Абе овој не се расипувал? Го заборавив отворен неколку месеци (не беа баш малку) на врата во фрижидер, ништо не му е... :cautious:

Иде у канта и нема веќе купување.
Ма какво расипување, и јас сум приметила дека не се расипува.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Додека пазарев во Тедико, случајно го видов производов. Мислев дека во Македонија не се произведува/увезува овој производ, мислев само Американците ја имаат таа привилегија. Давам 60-70 денари, одам дома, и сега очекувам благ вкус... ама...:sick:. Цела ден потоа ми беше лошо, теглата директно во корпа заврши.

Дефинитивно Американциве јадат најлошо ѓубре од храна (n)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Јадеме и убаво ни е многу!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
A

aye

Гостин
Еднаш пробав колку да видам што вкус и веќе никогаш нема да го пробам ниту па купам. Се осеќав ко да имам илјада кикиритки во уста :sick:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Аууу па вие не знаете што е убаво...
Си печиш лебчиња на тостер и едната страна ја мачкаш со путер од кикирики, а другава страна слатко од јагоди и магично ги спојуваш тие две кришки во една целина наречена оргазам сендвич, и така у слоу моушн со затворени очи го гризнуваш и почнуваш да џвакаш и вкусовите на путерот и јаготките почнуваат да ти танцуваат во уста, а ти си воздивнуваш од задоволство...и откако ќе го изедеш....ставаш нови две лепчиња на тостер....:vozbud:

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Си печиш лебчиња на тостер и едната страна ја мачкаш со путер од кикирики, а другава страна слатко од јагоди и магично ги спојуваш тие две кришки во една целина наречена оргазам сендвич, и така у слоу моушн со затворени очи го гризнуваш и почнуваш да џвакаш и вкусовите на путерот и јаготките почнуваат да ти танцуваат во уста, а ти си воздивнуваш од задоволство...и откако ќе го изедеш....ставаш нови две лепчиња на тостер....:vozbud:
Човекуууу, некој се обидува да е на диета. Не мора вака да ни правиш... :(

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Немав јадено мнооогу време, од некни пак имам.
Добар е за протеините, не е добар за калориите, што уште си ги бројам. Ко мајонез е за нив да му се сневиди, а многу ми е убав. :(
Затоа си јадам по лажица на ден, со банани оди супер.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Обично брцам цела лажица и јадам се додека ми снема капацитет за дишење, затоа што сите знаеме дека таквиот путер не се голта толку лесно. Разбирам дека некои не го сакаат, но јас мислам дека е топ работа за јадење кога те мрзи да готвиш.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Тука меѓу лебчињава додај две-три кругчиња банана и малце мед, и ич не се жали како си се претапанил од јадење. :love:

Член од
22 јуни 2014
Мислења
70
Поени од реакции
46
Парче црн леб со путер од кикиритки и лажиче мед -најдобра комбинација :love:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Ми дадовте идеја вечерва да испробам разни комбинации. Иначе досега го јадев како замена за маргарин и одозгора мармалад. Иначе земете си од Пами, милина е, прелесен е за мачкање, другиве марки ми се по тврди некако.

Kajgana Shop

На врв Bottom