Јас отсекогаш сум бегал од слики така да не знам дали сум или не сум. Нејќам многу да се сликам пошто според мене никогаш нема да ми текне да си ја видам сликата.
Обожавам да се сликам,уживам,се места,се пустам,како за на насловна божем,а неможам да речам дека сум фотогенична,зш понекогаш испаѓам убаво,а понекогаш не!
Фотогеничен сум само ако ме сликаш додека не те приметувам дека сликаш. Ако знам дека ме сликаш, тогаш можеш да добиеш фаца слична како оваа.
<--------------------------------------------------------|
па неам појма...зависи во каква ситуација сум сликан...дали сум пијан или не, расположен или не...некогаш сум некогаш не сум фотогеничен! како и да е, многу сакам да се сликам, за да можам после да се смеам на сликите:pos2:
исто така многу сакам да сликам фотогенични девојки....:smir:
kolku samo ne. uvek trepnuvam pred blicot i izgleam ko nekoe mnogu loso zombi od low-budget horor. treba epten da neznam deka me slikaat ili da ne ocekuvam za da izgleam da receme pristojno :pos2:
Auuuu,ic ne sum.Posebno golem talent sum koga treba da se slikam za dokumenti.:icon_mrgr
Site vakvi(osven za na indeks,taa mooozi da pomini nekako:raz gi mrazam od dnoto na dusata i samo eden kratok pogled da frlam na niv,dobivam nagon da gi iskinam.So tek na vreme nauciv da go kontroliram ovoj nagon,a glavnata finta e sto ne treba da gi gledam poveke od 5 sekundi.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.