Можеш да размислиш и без да плачеш, иако џабе е да се мисли отпосле. Едино тоа може да ти помогне во процесот на оформување зрело и соодветно мислење за нештата ( ....што не мора да значи,зашто мн луѓе го земаат за став баш она мислење кое ќе го добијат во афект, т.е. под емоционална состојба).da ali znaes kako prvin places zasto ti e stvarno tesko, ok ke se isplaces saat, dva i tolku posle ke ti doe period na razmisluvanje i ke se prasas zaso ustvari places????.....i ke sfatis deka bezvredno go prais toa, taka da bolje da se isplace i da razmisli od kolku da sobira i da ne razmisli
Не е непријатно за зборување,баш напротив,некогаш е и подобро да се исплачиш за да ти олесни иако тоа не ја врака саканата личност.Si[M]onA;3385203 напиша:..Да!.. Мене мноогу тешко можеш да ме расплачеш, али ми се има десено и многу ми е непријатно да зборувам за тоа:/ нз зашто:kesa::smir:
Тоа според мене значи ќе никогаш не си сакал вистински.........ne sum budala da placam
Будала си ако незнаеш што е љубов. А љубовта е слатка и горчлива, носи и насмевки и солзи.ne sum budala da placam