Дали сте извршиле прељуба додека сте во сериозна врска или брак?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
ќе одам кај баба ќе ми гледа на кафе и ќе дознаам дали ме вара или не:D
А за кафе ако е за кафе јас ќе ти гледам ама и ќе ти погодам и сите тајни ќе ти ги откријам. Ама пак нема да ти кажам дали те вара или не. :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
А за кафе ако е за кафе јас ќе ти гледам ама и ќе ти погодам и сите тајни ќе ти ги откријам. Ама пак нема да ти кажам дали те вара или не. :D
баба ми подобро гледа со тие диоптерите

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
баба ми подобро гледа со тие диоптерите
Е сега не се плаши де ако ти ги дознаам сите тајни и откријам дали и ти си варал или не?
П. С не кажувам на никој. ;)

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Незнам дали во мак постои не сериозен брак ... никогаш невели не па ни тука затоа што ставовите во текот на животот се менуваат .
P.S Сепак се зависи околу љубовта :D

Член од
6 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
Vi gi citam objavite i nemozam da vi se iznacudam.Vo vrska sum da priznavam,no ako nekoj mi se dopadne ke se plesnam so nego a i na decko mi nikoj ne moze da mu zabrani da legne so nekoja.Jas sum brineta,pa neka proba plavusa sto ima tuka strasno,vazno e samo da e covek so mene nisto drugo.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Vi gi citam objavite i nemozam da vi se iznacudam.Vo vrska sum da priznavam,no ako nekoj mi se dopadne ke se plesnam so nego a i na decko mi nikoj ne moze da mu zabrani da legne so nekoja.Jas sum brineta,pa neka proba plavusa sto ima tuka strasno,vazno e samo da e covek so mene nisto drugo.
ПА ти објави кај излегуваш, па нека ја пробаат среќата машките форумџии;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Хмм слободна врска убава работа но што правиме со љубомората,луѓе сме и тоа што го сакаме секогаш ќе не тера е наше.

Член од
6 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
Sto da se zaletuvame i da se zanesuvame za eden weekend ma i princot na Anglija da e ne bi prifatila takvo nesto. Sto posle toj weekend ti pak ke ostanes sama i pak ke go imas toa custvo deka si bil/bila izneverena toa ne se zaborava, toa ke si go nosis cel zivot a na krajot na toj taka narecen fantasticen weekend ke bides pak sam/sama.
Se prasuvam dali treba so eden da imas seks i da go vrzes kraj sebe cel zivot?
Toa e apsurdno mislenje sto voopsto ne drzi mesto!!!!!!! :)
--- надополнето: Aug 22, 2011 1:56 PM ---
Хмм слободна врска убава работа но што правиме со љубомората,луѓе сме и тоа што го сакаме секогаш ќе не тера е наше.
Ljubomorata e majka na site bolesti!

S

Stef Bachatero

Гостин
Тоа што велиш дека треба да се проба повеќе одела за да разбереш кое најдобро ти стои е супер,добиваш повеќе искуство,не си обврзан само со една личност.Но кога ќе разбереш дека таа личност ги има сите карактеристики што си ги барала кај еден маж е тогаш ќе сакаш да се венчаш со него.

Член од
6 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
Тоа што велиш дека треба да се проба повеќе одела за да разбереш кое најдобро ти стои е супер,добиваш повеќе искуство,не си обврзан само со една личност.Но кога ќе разбереш дека таа личност ги има сите карактеристики што си ги барала кај еден маж е тогаш ќе сакаш да се венчаш со него.
Sekogas se naoga nesto podobro,pozabavno ,no nikogas ne ja podrzuvam teorijata legni so eden/edna i cel zivot samo so toj/taa,se jade li ist rucek sekoj den! :)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Se prasuvam dali treba so eden da imas seks i da go vrzes kraj sebe cel zivot?
Toa e apsurdno mislenje sto voopsto ne drzi mesto!!!!!!! :)

Ти можеш слободно да бидеш со кого сакаш и со колку сакаш и кога сакаш. Тоа е твое мислење слободно практикувај си го ама кога на тебе ќе ти го направат истото тогаш да не те боли и тебе а инаку да му седнувам на секој извини не сум таков тип на девојка. :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Никогаш немам изневерено али сепак имам девојка со која одам веќе 3 год и ме има изневерено едноставно кога ќе го дознаеш тоа премногу боли што во зборови не се може да се искаже кој бил изневерен знае тој што сака искрено. Него прави она што не сакаш да ти го прават.

Kajgana Shop

На врв Bottom