Дали сте извршиле прељуба додека сте во сериозна врска или брак?

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
јас изневерив, ама испадна дека врската и не била така сериозна, инаку око за око, типката ми врати :)

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
На првата страна никој не извршил прељуба. На оваа страна, изгледа, ќе се истопорат преварантите.

Еве, на пример, ја сум зза на оваа страна.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
На првата страна никој не извршил прељуба. На оваа страна, изгледа, ќе се истопорат преварантите.

Еве, на пример, ја сум зза на оваа страна.
кучко неверна!!!

S

Sagan

Гостин
Во отворена врска, неверството е непозната категорија.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Во мислите нон стоп ја изневерувам посебно летно време а то ти е исти курац врти сучи...и пред компјутер нормално периодично...иначе физички не, има некои принципи што не сакам да ги прекршам скришно, не договорено. Скришно е педерски не чоечки...ако ти е дојдено до ебење настрана кажи ама ретко кој има мадина за то. Поздрав4е и бацки

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
А од каде знаеш дека си во сериозна врска ако не пробаш наоколу дали ќе најдеш нешто подобро, посериозно, поубо? значи то не е прељуба туку истражување... проширување на видиците, или ако ти звучи подобро, докажување на сериозноста за сопствената врска (брак). Нема ништо поубедливо од тоа кога ќе се вратиш од прељуба и си речеш “не беше толку добро колку со жената (девојката)“ Така само повеќе си ја зацврстуваш врската.
исто мислење имаме...само не треба ногу да претеруваме :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Нели? Све светци брее ко у бајка да живееме, а искочиш од неа се и сешто и секој со скоро секого ќе видиш... тоа ти е фали ме усто да не те расчепам е работава.
Сите можеме да бидеме свештеници :)
Може да оформиме некоја религија базирана на Кајгана :) хихихи

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.133
Поени од реакции
83.762
Не е исто дали станува збор за врска или брак. Ја не би го срочил така прашањето.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Vo nasiov praven sistem sexot von brak pravno ne se sancionira taka da dozvoleno e, e sea moze i ubistva sve moze ali toa ako mislis deka ne treba da mu ja ostais na dojebnikot!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Не е исто дали станува збор за врска или брак. Ја не би го срочил така прашањето.
А разликава бешееее...така е дами и господа, разлика не постои затоа што и во двата случаи партнерот ти е човечко суштество на кое не би требало да му правиш она што не сакаш да ти го прават тебе (искористивме популарна изрека драги мои гости). Следува гласање и многу стокови добивки...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.133
Поени од реакции
83.762
А разликава бешееее...така е дами и господа, разлика не постои затоа што и во двата случаи партнерот ти е човечко суштество на кое не би требало да му правиш она што не сакаш да ти го прават тебе (искористивме популарна изрека драги мои гости). Следува гласање и многу стокови добивки...
Во едниот случај си се обврзал пред Господ, по пат на ритуал.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Во едниот случај си се обврзал пред Господ, по пат на ритуал.
Знаев дека станува збор за религија. А доколку ја баталиме религијава? Не, не смее таа да биде репер за тоа дали ке испаднеш човек и ќе го почитуваш партнерскиот кодекс (нормално освен ако не станува збор за т.н. краткотрајна и несериозна детска т.н. врска - мување, шемење итн.) Договорот планини поместуе, јас не сум против ебење настрана на сите ни се приебуе ама да не се лажеме и криеме ако веќе дошла работава коса до рамена па мора да се ебне нешто...то ми е муабетов

Член од
28 март 2006
Мислења
17.784
Поени од реакции
12.255
Ај да не чекам трета страна ...
која е разликата помеѓу врска и сериозна врска. Дали работа на страна има разлика ако си во врска или во сериозна врска. Зашто постои врска и сериозна врска, а не постои брак и сериозен брак.Сега не ми текнуваат, а имав уште прашања.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.133
Поени од реакции
83.762
Ај да не чекам трета страна ...
која е разликата помеѓу врска и сериозна врска. Дали работа на страна има разлика ако си во врска или во сериозна врска. Зашто постои врска и сериозна врска, а не постои брак и сериозен брак.Сега не ми текнуваат, а имав уште прашања.
Сериозна врска ти е потпуно исто што и граѓански брак. Нема разлика.

Kajgana Shop

На врв Bottom