Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Убаво би било да си провериш сам за ладна фусија, но но чим немаш желба за тоа, ќе гледам да прочепкам пак наоколу и да ти најдам материјал. Само сега моментално не можам, ќе ми треба многу време за да го најдам, ок?Зошто анти гравитацијата би била начин за патување - единствен (бидејќи си ја спомнал како единствена опција во случајов) и од каде тоа дека истата е заштитен бренд на триаголните нло-а.
Ладна фуз(с)ија со обични електроди?
Инаку да, со помош на електроди и уште нешто. И мислам дека беше користен и натриум. Техничкиот дел го подзаборавив, но важното беше дека е постигната.
И за триаголните НЛОа има доста материјал. Јас лично ги имам забележано 2 пати. Заоблени се на рабовите и имаат два концентрични круга на подножјето, и три мали извори на светлина на секоја од страните. Има и доста докази од страна на разузнавачки служби дека Триаголните НЛОа користат анти-гравитациски погон за издигнување, и со помош на електрогравитација летаат.
Не сум сигурен дали анти-гравитација е заштитен бренд за нив, но мислам дека повеќето се движат на ваков погон. Знам дека Диск НЛОата користат воден реактор и материјал познат како Елемент 215.
Станува збор за Руско дуо кое живее во Америка. Ја знаеш американската полиса за истражувачите на нови погони и извори на енергија. "Такво нешто не постои". И секако, принудно заќуткување.Ако постои ладна фузија тогаш зошто не ја употребуваат, веднаш би станале светска сила со невидена моќ.
WOW, моќна реплика. Не постојат? Објасни ми ги шансите за тие да не постојат. Инаку луѓето се мртви, Имаат оставено фамилии позади себе. Не знам за каква популарност зборуваш. И така не знаеш за кого станува збор, убаво би било да се информираш пред да кажеш такво нешто. Сите овие луѓе имаа приложено докази, материјални докази, не само за постоењето на вонземјаните туку и нивната вмешаност со тајните влади на светот.Не не вонземјани не постојат, туку вонземјаните наводно на Земјата се измислено токму од тие Henry Deacon, Phil Schneider, Bill William Cooper кои сакаат најверојатно да се стекнат со популарност.
Нагласив дека овие летала не можат да ја преминат Земјината атмосфера, луѓе, вие читате што пишувам или не?Анти гравитацијата нема врска со патувањето надвор од нашата планета! Тоа е сосема друго....