Дали се успивате наутро?

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Ми се случило да станам некоја минутка покасно, ама не е тоа фатално, или ќе излезам од дома со 2 различни чорапа, или нема да ги измијам забите па ќе си купам орбит, и сл гВупости.:vozbud:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Не, одговорно станувам, кога имам неодложливи обврски, а кога можам да си поспијам, го местам алармот да ми ѕвони после 10 мин., па после пак уште 20..и нема да отидам таму кај што треба:)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Најчето се успивам кога сум прва смена на училиште!!!толко ја мразам првата смена....А кога имам некој други настани станувам на време

Janev

2.856
Поени од реакции
58
не се успивам тоа ретко да ми се случи во 2месеца 1 пат...

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Секое утро никако не можам да станам точно и да влезам пред професорот кога сум од сабајле на школо секој ден сум успана :)

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Никогаш не се успивам, тоа е многу голема реткост, да не речам еднаш два пати и тоа заради тоа што алармот не звонал. нема шанси да го слушнам алармот а да не се разбудам

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
Значи со мене работава е сериозна...јас почнав да се успивам РЕДОВНО прва смена накај школо кога треба да одам..ај што ке стигнам у школо него другарчето мрзнеше надвор бе додека ме чекаше тоа ми е жал хахахаха ако ако да види малку како е....anyway дајте да видам со апчиња се тие...не не ми требаат од сеа по 2 мобилни да ме будат....:salut::salut::salut::salut:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Само кога не треба!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
нормално... на факултет не сум појдена ооооодааамна освен ако не полчагам баш ради тоа... ни 3 аларма не будат... НИШТО!!!
совет???

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
не памтам некогаш да сум станал навреме за на школо :pos2:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Не се успивам никогаш...Ниту еднаш...Се будам 2 сати унапред, да бидам расонета каде и да одам:)

I

Ivan_FBI

Гостин
Па не ми се дешава толку често да се успијам, само ептен ме мрзи да станам кога сум 2-ра смена у школо кога ќе си речам ај сабајле ќе станам за учам, ќе ѕвони телефонот да ме разбуди па ќе го наместам после 10 мин пак и ќе го исклучам и не ни станувам да учам туку си спијам колку што ми се спие и идам у школо... :):):)

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
ДО СЕГА НЕ НО КАКО СТАРЕАМ НАУТРО ПОВЕКЕ МИ СЕ СПИЕ НО ЗАТОА НАВЕЧЕР СЕДАМ ДО КАСНО СЕКОГАШ ДО 3 ЧАСОТ НО ЗАТОА КОРИСТАМ РАДИО БУДИЛНИК

Kajgana Shop

На врв Bottom