Ми се случило да станам некоја минутка покасно, ама не е тоа фатално, или ќе излезам од дома со 2 различни чорапа, или нема да ги измијам забите па ќе си купам орбит, и сл гВупости.
Не, одговорно станувам, кога имам неодложливи обврски, а кога можам да си поспијам, го местам алармот да ми ѕвони после 10 мин., па после пак уште 20..и нема да отидам таму кај што треба
Никогаш не се успивам, тоа е многу голема реткост, да не речам еднаш два пати и тоа заради тоа што алармот не звонал. нема шанси да го слушнам алармот а да не се разбудам
Значи со мене работава е сериозна...јас почнав да се успивам РЕДОВНО прва смена накај школо кога треба да одам..ај што ке стигнам у школо него другарчето мрзнеше надвор бе додека ме чекаше тоа ми е жал хахахаха ако ако да види малку како е....anyway дајте да видам со апчиња се тие...не не ми требаат од сеа по 2 мобилни да ме будат....:salut::salut::salut::salut:
Па не ми се дешава толку често да се успијам, само ептен ме мрзи да станам кога сум 2-ра смена у школо кога ќе си речам ај сабајле ќе станам за учам, ќе ѕвони телефонот да ме разбуди па ќе го наместам после 10 мин пак и ќе го исклучам и не ни станувам да учам туку си спијам колку што ми се спие и идам у школо...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.