Дали се сметате за секси?

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
Член од
14 август 2006
Мислења
45.302
Поени од реакции
84.442
Добро прашање, Говинда.

Мене искрено, @bijons ми е хот. Не ја знам лично, ама ми има некој шарм кога објаснува работи плус, се гледа дека е изгор интелигентно девојче. Иначе, агда ми е ирл пријателка и сме збореле за тебе. Она не мисли дека не си привлечен, напротив, мисли дека си ќут и интересен, сака она будалести машки (на позитивен начин ова сфати го), само што има дечко. Ја би бил трпелив на твое место и би почекал да раскине.
Па ја не знаев дека Agda ти е irl пријателка. Штом се дружиш со такви, немам ја што со тебе више да разговарам и онлајн и irl. Може некој да ме види и да каже глеј го оној се дружи со овој што е пријaтел со Agda.
A за bijons морам да признам, дека навистина си во право. Тој интелектуален пристап, но народски разбирлив, ги примамува лесно младите момчиња како мене и тебе.
Ја со Говинда сум поврзан на некое спиритуално ниво, а не телесно.
Ја мислам кармички сте поврзани. се гледа одма дека сте стари души и двајцата.
И bijons е стара душа. Безбројните инкарнации во холот на вечноста натрупале скриена мудрост, одма се гледа тоа.

Иначе да, секси сум, многу сум секси.

Последно уредено:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.335
Поени од реакции
21.666
Abe Bijons ima intelegentna prva impresija, ali zaebi prvi impresii, ne sme od vcera....
@Agda Beata sakala budali! Pa od mene pogolema budala nema be :D
Budala na budalite sam, samo so vesto go krijam toa, nekjam da se exponiram ;)
A sto se tice trpljivosti da ja cekam Agda: e do touku ipak nesam budala. Kao prvo. Kao ftoro, na mene ne mi smeta toa so si ima decko ;) Toa e bas prava prilika da ni se ostvarat nekoi od seuste neostvarenite sexualni zelbi, imase takva temi ;)
Абе каква Бијонс, каква Агда... за тебе само дада @LazarG е лекот. Ама во последно време слабо е активна на форумов.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Па ја не знаев дека Agda ти е irl пријателка. Штом се дружиш со такви, немам ја што со тебе више да разговарам и онлајн и irl. Може некој да ме види и да каже глеј го оној се дружи со овој што е пријaтел со Agda.
A за bijons морам да признам, дека навистина си во право. Тој интелектуален пристап, но народски разбирлив, ги примамува лесно младите момчиња како мене и тебе.
Ја мислам кармички сте поврзани. се гледа одма дека сте стари души и двајцата.
И bijons е стара душа. Безбројните инкарнации во холот на вечноста натрупале скриена мудрост, одма се гледа тоа..
Dakle tie so postirat slikicki na "Cicki i Gazinja za zlaten medal" se stari dusi! Prema tome prilicno sam star dush ke da sam :P

D

Daedalus

Гостин
И ја сум стар душ. Индиго дете сум и не ме интересира земното тело на мојот партнер. Говинда можда е грд и има смешен брк, да, признавам, ама има чиста душа. Он е кристално дете.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
И ја сум стар душ. Индиго дете сум и не ме интересира земното тело на мојот партнер. Говинда можда е грд и има смешен брк, да, признавам, ама има чиста душа. Он е кристално дете.
Drugar mi, ne me fali do touku pa i ti pa. Falbata e r'gja.
I taka sam zargjaven u posledno vreme. Eden ton r'gjam iam okole dusata.....
Abe mudaratori, daj brisite ja vaa retardirana samoseksiljava tema! Posle nie sme bile krivi sho sme offtopik.[DOUBLEPOST=1487259783][/DOUBLEPOST]A so znaes, moz i pravo da e! :eek: Crystal Child.jpg

Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Abe Stavre ja koukava i budala da sam neam sansi so tebe,
ti si barem 1200 % veca budala. :cuc:
Е како ми го спушти сега, алал да ти е. И реченицата, и смајлито, браво. Никој друг не би се сетил на нешто вака длабоко.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Нај !
Ја сум да ме грабнеш и да бегаш бе !
Сеа јес да не сум ко дечково на аватарот, ама не сум за фрлање :)

Kajgana Shop

На врв Bottom