Дали се обидувате да заведете некого додека сте на работа?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
ALWAYS!!!
Ама ова зборам за колешки од профилот докторки... правнички... администрација...

А сестрите, ќе се потепаат околу докторите како што знаете...

Пациентките се сосема друга приказна. Има нападни, има...

Р.Ѕ. Има и друг начин на одбивање на удварање од забивање на игла во непце, или пак скотски ставање на анестезија :wink:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
До админите...

Под итно да сте ја пренеле оваа тема каде што и е местото, имено кај мене на подфорум!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
mmm....zaveduvanje kolegi na rabota....kolku mi e kejf e sea cesto pati moze da e za korist ama i za smeh pa i za nesto drugo. EH da mi bese Delfin postar brat da me ucese a jas zaglaviv so 17 godisna cheerlederka. Ebate srekata ebate :pos:

Adr1anA

NAUGHTY GIRL
Член од
12 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
4
да, се наоѓам во ситуација да го правам тоа а немам логично објаснување зошто....можеби за да се допаднам..хм?

Член од
16 септември 2005
Мислења
24
Поени од реакции
0
Od moi 4 rabotni mesta kolku sto smeniv do sega, na tri imav koleski svaljerki, iako neam cura sega niti pak skraja da e sum zenet, ama sepak mi bea kako svaljerki :pos: :pos:

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Ne se obiduvam i nikogas ne mi padnalo na pamet takva rabota.:ne:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Буковец напиша:
Мислам дека веќе имам кажано на друга тема ама ај да повторам...Кај што го вадиш лебот не го вади тиииит... :wink:
ова е најпаметна мисла кажана на темава
иначе колешката ми е сестра такада во никој случај.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
па сега ..... ај че бидам искрен ДА али малце мислам да ми биде интересно само , без никаква намера да се деси нешто

Член од
31 мај 2006
Мислења
58
Поени од реакции
0
abe ne sum vraboten..uste na skolija odam..sredno..prva godina...ama imam edna mnogu jaka profesorka po Germanski...i ne znajme kako da mu se pustime.. :) daj kazete nekoj sovet :P

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
SaseRulez напиша:
abe ne sum vraboten..uste na skolija odam..sredno..prva godina...ama imam edna mnogu jaka profesorka po Germanski...i ne znajme kako da mu se pustime.. :) daj kazete nekoj sovet :P
Ти не си вработен,ама таа ќе остани невработена ако пробаш да и се пуштиш..:icon_lol: :icon_lol:
Вие во то техничко таму многу по професорки се палите...:pos:

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
`AnGe|4E` напиша:
Ти не си вработен,ама таа ќе остани невработена ако пробаш да и се пуштиш..:icon_lol: :icon_lol:
Вие во то техничко таму многу по професорки се палите...:pos:
edna korekcija ne uci teh.tuku ekonomsko uci...i to e so da prajs deca mali ,..bebinja ne mu kupvat lizalcinja i mastiki pa da si najdat druga zanimacija..

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
Obozavam cistackata da ja smekam:)..zatoa ja menjam na 2 nedeli:)..ajde spremajte si CV:)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
MoNa` напиша:
edna korekcija ne uci teh.tuku ekonomsko uci...i to e so da prajs deca mali ,..bebinja ne mu kupvat lizalcinja i mastiki pa da si najdat druga zanimacija..
:icon_lol: :icon_lol: Знам дека ти знајш поубо од мене кај учи,ама ај..:icon_lol: :icon_lol: :kez:

Инаку не знам дали би мавала флерт или нешто повеќе со колега или сл. Зависи од местоситуацијата и местоположбата и местоконекцијата и местото:icon_lol: :icon_lol:,
Сега засега не се обидувам никој да заведам на работно т.е на школско место. :)

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Уште тоа ми фали:nesvest: :nesvest: :nesvest: ...на мојата работа јас сум сосема посветена, професионално совршено до максимум, со многу вложен труд интелектуален и физички, што повлекува напредување со огромно чувство на задоволство засновано на личното вложување...немам потреба од заведување т.е. губење драгоцено време кое и тоа како може да се искористи пофункционално.

Kajgana Shop

На врв Bottom