Дали свирите некој инструмент?

Член од
28 мај 2005
Мислења
403
Поени од реакции
2
Na klavir ja znam biljana platno beleshe a na gitara The man who sold the world od Nirvana i tolku:)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
ја, мртов озбилен, би сакал некој да ми набаци електрична гитара и малце да ме упати..

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ja sviram gitara...barem probuvam. Znam nekoj poesni..i bajagi akordi i seriozno mi trebaat casovi...ako moze nekoj...neka pise pm

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
гитара и бас ито: прогресив метал, кршам прсти ептем ептен брзо свирам мислам дека ме бива барем за пеколна брзина и техника (шо не е знаење на гитара) а иначе нa бас сé свирам особено ред хот чили пеперс и тропам тапани тро (вие бубњеви шо ги викате) иначе имам фендер стратокастер и ич го нејќам и фендер појачало 50 вати арно е ама сакам гитара ибанез со 7 жици за прогресив е царска и така.

Член од
22 октомври 2005
Мислења
20
Поени од реакции
1
jas sviram gitara , momentalno imam BC Rich sakam da si kupam fenderce ponataka, ama sega nemam dovolno vreme za svirenje imam eden kup obvrski....

Член од
22 октомври 2005
Мислења
20
Поени од реакции
1
BC Rich ,,MAGGOT MAN,,
Макс Кавалера свиресе на таква на времето

Член од
22 октомври 2005
Мислења
20
Поени од реакции
1
може не сум сигурен, важно обликот и е ист....

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
KOJ KE MI KAZE KOLKU E CENA,od prilika, VO MAKEDONIJA ZA EDEN SECOND HAND MARSHALL JCM800 COMBO 2x12 100W...ovoj eden kanalec sto e so 6 dugminja kako mr2203 head

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Не свирам,немам дарба за тоа..повеќе уживам во музиката од секој аспект..

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Pejacka

Na 7 godisna vozrast pocnav da ucam da sviram gitara. Svirev vo orkestar 4 godini, ama poveke sakav da peam. Pocnav da peam vo elitniot hor Stiv Naumov mezzosopran. Potoa si instalirav vanBasco Karaoke Player. Devojcinjata od zgradata me prasuvaat sal li ja sum moma sal li jas znam da peam zs glasot mi se slusal se do nivnite stanovi. Hobi.
:) :)

Член од
13 декември 2005
Мислења
134
Поени од реакции
0
Уште ги кидам жиците
здравје кога ке се вратам
ке биде обнова на државен удар

Kajgana Shop

На врв Bottom