гитара и бас ито: прогресив метал, кршам прсти ептем ептен брзо свирам мислам дека ме бива барем за пеколна брзина и техника (шо не е знаење на гитара) а иначе нa бас сé свирам особено ред хот чили пеперс и тропам тапани тро (вие бубњеви шо ги викате) иначе имам фендер стратокастер и ич го нејќам и фендер појачало 50 вати арно е ама сакам гитара ибанез со 7 жици за прогресив е царска и така.
KOJ KE MI KAZE KOLKU E CENA,od prilika, VO MAKEDONIJA ZA EDEN SECOND HAND MARSHALL JCM800 COMBO 2x12 100W...ovoj eden kanalec sto e so 6 dugminja kako mr2203 head
Na 7 godisna vozrast pocnav da ucam da sviram gitara. Svirev vo orkestar 4 godini, ama poveke sakav da peam. Pocnav da peam vo elitniot hor Stiv Naumov mezzosopran. Potoa si instalirav vanBasco Karaoke Player. Devojcinjata od zgradata me prasuvaat sal li ja sum moma sal li jas znam da peam zs glasot mi se slusal se do nivnite stanovi. Hobi.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.