Дали ова е Аврил?

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
"Панкот" на Аврил е најголема травестија во музиката во последниве години. Инаку да ја грабнеш и да бегаш е. :) :wink:

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
bas e ubava...ama nekako pointeresna mi bese prethodno, poslatka..ok sea veke e dama da kazam ama.. kako i da e ubava si e!!!!
So mu se desilo na mladozenecot???:)

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Не е бре убава. Многу е остра, нема мила ѕвезда во неа.

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
Starata e podobra mi se dopagase nejziniot izgled i sakam takvi besni devojcinja

Член од
21 јуни 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Avril Lavigne

Kako vi se dopagja ovaa peacka ( stilot , peenj4to , pesnite i sl. ) ? I shto mislite ... Dali sega ima podobar stil ili podobar stil imashe koga se pojavi ?
Mene povekje mi se dopagja sega... I pesnite od najnoviot album .... pa da vidam vashe mislenje :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Zasho porano be.... ne ti se svigja sega so frizurava nova? Hahahahaha ;)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Пошо ми го избришале постот

пишуваше: Девојченценценце.

И је девојче, сеа па бетер девојче, па уше и почнала да се разголува. Прејди си ти на панк музика ако мислиш дека стварно сакаш панк, а не Аврил.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Abe dobro sea .... ja zboruvam za stilot ... mi se svigja ... toa e toa :)

E

`EsCaPe`

Гостин
Hm..abe frizurata i e jaka ..i pesnite Ok..ama shto znam porano pointeresna mi beshe ..sea stanala SHMIZLA:):):):)

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
да да и мене ми се свиѓаше повеќе порано, првите два албуми ми беа мноооогу убави, (иако не слушам многу таква музика) ама сега ми е некако вештачка, се гледа дека е под влијание на сите тие гламурозни пејачки и глумици по магазините, ама симпатична ми е и таква... а за новиот албум уште не сум го чула, ама од новата песна претпоставувам дека ќе ми се свиѓа :vozbud:

E

`EsCaPe`

Гостин
да да и мене ми се свиѓаше повеќе порано, првите два албуми ми беа мноооогу убави, (иако не слушам многу таква музика) ама сега ми е некако вештачка, се гледа дека е под влијание на сите тие гламурозни пејачки и глумици по магазините, ама симпатична ми е и таква... а за новиот албум уште не сум го чула, ама од новата песна претпоставувам дека ќе ми се свиѓа :vozbud:

Istoto sakav da go kazam , deka e mnogu izveshtacena...a inaku za pesnite novi..pa nishto posebno:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom