Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
haha dobar si , ne ne e od bozik znaci zalepena so selotejp na dolen del od mebel oboena so nekoja zelena boja so znam kakva mirisa i imase nekoj cuden miris , vo sekoj slucaj ne panicam voopsto , kako so rekov ne se zamaram mn mn so takvi raboti , megjutoa cisto informativno me interesira znacenejto na cela rabota , a inace sekogas velam najmnogu se plasam od zivi luge , a se so e so znam okultisticko zadgrobno magionicarski ili so znam kakvo ne veruvam i ne se zamaram so to pozz
Колку што знам и од тоа што имам слушано пари се користат за намалување на сумата на пари што некој ја има т.е. да те оштети некој финансиски. Како и да е викаат за таква работа ако ти е направена и ако го имаш предметот за кој што е врзана најубаво е да ја фрлиш по река или да ја запалиш али во случајов по река да ја фрлиш.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 19:53 ---
idi*tu dali e oginot materialen? koja e razlikata pomegu mrtvo i zivo novorodence. ( dusata ) i poveke nema nikogas da pisuvam na ovoj forum zaradi takvi kako tebe shto ne razmisluvaat. a kako prvo jas kazuvam od iskustvo zosto be magepsan zasto imaat takvi zlobni liubomorni luge shto ne ti sakaat dobro a na idiot kako tebe nikoj ne liubomori mozebi i zatoa ne ti frlile magia
Чоек не се напињај, остај ги нивен избор е да не веруваат

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Ми се има случено и пречесто некој да ми оштети предмети или да ми ги земе за овие работи.
Не верувам и одбивам да верувам дека нешто лошо што ми се случило е последица на тоа, ама тука знам некој луѓе што ми мислат, да е убиството дозволено што би ми направиле. Единствена штета од ова ја гледам во раздрпаните и искинати нешта, што ќе морам да си ги купам пак и пак и пак.
Порано мислев дека сакаат да ме нервираат, дека намерно ме плашат, но откако им покажав дека не ми е гајле и не се нервирам видов дека тие во тоа веруваат, и дека нешто им значи. Голема енергија е тоа да ја потрошиш за да смислиш како да му уништиш нешто некому, како да го заплашиш или некоја злоба. Забележав дека како ние Христијаните што правиме добро понекогаш и на своја штета, така тие ќе направат зло некогаш и на своја штета само да му угодат на она во кое веруваат.
За жал имав доволно време и доволно сатанисти за анализа, се надевам дека полека тоа време ќе помине оваа година и дека исполнив норма со такви еден да не видам повеќе.
На факултет ги имав, млади девојки што студираат, за греота колку заблудени по глупости. Ми исчезнаа механика книги, и листови од книги а во контакт бев само со пријателки од медицина. Покрај другите глупости што ги најдов како вуду кукли и слично немаше друго објаснување за ова. Во фамилија ги имам дури и стари луѓе што со едната нога тргнале и не се плашат од Бог, а свесни се дека постои, не ги сваќам. Да се атеисти ќе ги сватам, вака при свест што прават не сваќам,
Мене ете ништо не ми е, маки имав ама не ќе беа од нивна страна дојдени тие маки, а и да не беа грешките и проблемите јас не ќе бев ова што сум. Генерално после 18 та година за се што тргна наопаку јас и мојте бедни одлуки сме причина, а не нивните играчки и нивниот слаб водач.
Верувам искрено во Господ и верувам дека без Негова волја ништо нема да биде, и се чувствувам на топло и заштитена од Него, од Богородица и од светителите.
Сакам да мислам дека како што седам сега пред компјутеров стуткана со нозете на стол, ангелот е зад мене и ме обвиткува цела со крилото.... ама тоа е само мојата бујна фантазија... а можда и не е...
Добра ноќ
п.с. Ако мислите дека нешто вакво е посилно од вас, помолете се, не велам церемонии да правите, кратка молитва шепнете некоја што ја знаете, потоа нахранете го ангелот со добри дела посебно спрема тие што ви смислиле зло, за да порасне поголем од нив а тие да се посрамотат јавно за злобата. Тој е мојот лек, никакви церемонии, никакви води, никакви други луѓе бајачи и глупости
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:58 ---
--- надополнето: 25 април 2013 во 14:35 ---

Psijatar tija leci dusata ne cekaj odnesigo odma dr kadri vo dr bilnica e mnogu jak,za nekolku meseci kako top kebide necekaj hitno kaj nego.
Си бил на психијатар?
Јас му викам на мојот пријател психијатар: луѓе ми умреа, некако ми недостигаат не можам да престанам да ги мислам. И плачам, не можам да се соземам.
Тој (многу добар доктор е, и добар искрен пријател) ама на цела депресија ме изнасмеа
Вели не бери гајле, тука се некаде те гледаат знаеш и гледа нагора и фаќа воздух со прстите.
Јас викам леле докторе тоа полошо е, до сега не знаеја каква мизерна мизерија сум сега ме гледаат знаат.
Не можам да му го заборавам :)) Ни изразот на лицето ама се мачеше да не се насмее.
Доктор лечи болести, значи болести што може да се третираат со лекарства, а од овие работи луѓето се само исплашени, не се болни. Секогаш во животот имаме проблеми и ќе се најде некој сатанист во близина колку да го обвиниме и да не исплаши. А ги има кој знае која им е логиката, ни сами себе не си мислат добро.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Zdravo na site imam edno prasanje: Najdov doma nesto sto prema nekoi mislenja e t.n rekvizit za nekakva magija ( jas ne vervam vo takvi raboti ) megjutoa dobro bi bilo da se slusne mislenje od postrucni lica.Se raboti za moneta , para koja od ednata strana e oboena zeleno a od drugata so selotejp zalepena na dolniot del od mebelot vo spalna soba.Kako so rekov ne veruvam voopsto vo takvi raboti megjutoa me interesira najmnogu namerata ne koj i da e sto ja postavil tamu .Pozdrav
Како мене така не ми залепи некој пари на креветот. Тоа стварно би било магија :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
ni sme imale edna kniga, koja polovina bila za pravenje na crni magii, a drugata bila za pravenje na beli magii. stariot cicko ja dal na nekomu pa toj na deneshniov odza. i sega se kaj nego i ne ja dava polovinata od knigata za pravenje na beli magii. inaku toj rece deka pocnal da cita malku za crnite magii i odma mu se zgadilo.pozdrav do site.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Недај боже, скраја да е
абе какви магии какви црни бакрачи а ?

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Zdravo na site imam edno prasanje: Najdov doma nesto sto prema nekoi mislenja e t.n rekvizit za nekakva magija ( jas ne vervam vo takvi raboti ) megjutoa dobro bi bilo da se slusne mislenje od postrucni lica.Se raboti za moneta , para koja od ednata strana e oboena zeleno a od drugata so selotejp zalepena na dolniot del od mebelot vo spalna soba.Kako so rekov ne veruvam voopsto vo takvi raboti megjutoa me interesira najmnogu namerata ne koj i da e sto ja postavil tamu .Pozdrav

Фрли го тоа ѓубренце заедно со мислите дека може да ти наштети, не плаши му се не е поголемо од тебе. Тој/таа што го прави тоа е во состојба физички и материјално да ти наштети ако мисли дека за тоа нема да може да дознае никој. Затоа ако знаеш кој е и мораш од некој причини да останеш во контакт (лудило е јавно да обвиниш некого мада предметот не зел селотејп сам да се залепи) ако знаеш кој е не го обвинувај само имај го на око. Таквите личности обично сакаат да изгледаат мирни и добри за да можат да прават што прават во што повеќе куќи, и многу им значи мислењето на комшиите, друштвото, подалечните луѓе. Значи ако има прилика да наштети а да не го разбере никој ќе наштети не само со глупости и задавање стрес, туку и со лош совет, лоши насоки, и со нешто материјално. Пример, пред некој ден го оставив кафето да ми се излади, кога се напив внатре имаше сјај - значи се надминуваат себе си секогаш кога можат.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Јас имам книга за маѓии,но досега не сум се сетила да пробам нешто од неа. Како и да е,прв пат кога ја земав книгата да ја читам,еден човек ми рече дека таа книга не треба да стигне во погрешни раце и дека подобро би било ни јас да не се занимавам со неа,а сепак да ја чувам како очите... Искрено,мислењето на тој човек очигледно ми било премногу битно па сум ја оставила. Не дека сум цврсто убедена дека маѓиите не постојат,но ете... има нешто што ме тера да се запрашам-А што ако постојат?

Пс. не верувајте во се што е напишано... можете да се доведете во вистинска заблуда ..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Јас имам книга за маѓии,но досега не сум се сетила да пробам нешто од неа. Како и да е,прв пат кога ја земав книгата да ја читам,еден човек ми рече дека таа книга не треба да стигне во погрешни раце и дека подобро би било ни јас да не се занимавам со неа,а сепак да ја чувам како очите... Искрено,мислењето на тој човек очигледно ми било премногу битно па сум ја оставила. Не дека сум цврсто убедена дека маѓиите не постојат,но ете... има нешто што ме тера да се запрашам-А што ако постојат?

Пс. не верувајте во се што е напишано... можете да се доведете во вистинска заблуда ..
Ако постојат тогаш давај ја книгата !!

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Acid i ostala kompanija moderatori mi imaat napraveno crna magija na mene ....Nemozev edna nedela da se najvam i da postiram na forumov.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Вакви работи се случуваат, верувале или не.
Делува помалку игнорантски одлуката, ваквата тема да се стави во чек дис аут.

Kajgana Shop

На врв Bottom