Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување
Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Гледам се разбираш во црна магија , каде да најдам самовилска вода и зошто служи таа.
--- надополнето: 24 април 2013 во 15:31 ---

Гледам се разбираш во црна магија , каде да најдам самовилска вода и зошто служи таа.
Crna magija ne postoi,nevleguvaj vo takvi semi toae prevara samo datigi zemat parite
--- надополнето: 25 април 2013 во 14:35 ---
пукнав, голем страв имал:) нема он магија него прати го на психијатар, за 3-4 месеци ќе ти биде како нов
Psijatar tija leci dusata ne cekaj odnesigo odma dr kadri vo dr bilnica e mnogu jak,za nekolku meseci kako top kebide necekaj hitno kaj nego.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
poim nemam za samovilska voda. inaku da ne postoese magia nema da postoese ni dohot vo nasite tela

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
добро де, не постојат магии :coffee: напнавте...../
--- надополнето: 25 април 2013 во 19:18 ---
poim nemam za samovilska voda. inaku da ne postoese magia nema da postoese ni dohot vo nasite tela
а приход ќе постоеше?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ќе ми треба магија за да те освојааааам

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
idi*tu dali e oginot materialen? koja e razlikata pomegu mrtvo i zivo novorodence. ( dusata ) i poveke nema nikogas da pisuvam na ovoj forum zaradi takvi kako tebe shto ne razmisluvaat. a kako prvo jas kazuvam od iskustvo zosto be magepsan zasto imaat takvi zlobni liubomorni luge shto ne ti sakaat dobro a na idiot kako tebe nikoj ne liubomori mozebi i zatoa ne ti frlile magia

Член од
4 мај 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Zdravo na site imam edno prasanje: Najdov doma nesto sto prema nekoi mislenja e t.n rekvizit za nekakva magija ( jas ne vervam vo takvi raboti ) megjutoa dobro bi bilo da se slusne mislenje od postrucni lica.Se raboti za moneta , para koja od ednata strana e oboena zeleno a od drugata so selotejp zalepena na dolniot del od mebelot vo spalna soba.Kako so rekov ne veruvam voopsto vo takvi raboti megjutoa me interesira najmnogu namerata ne koj i da e sto ja postavil tamu .Pozdrav

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Zdravo na site imam edno prasanje: Najdov doma nesto sto prema nekoi mislenja e t.n rekvizit za nekakva magija ( jas ne vervam vo takvi raboti ) megjutoa dobro bi bilo da se slusne mislenje od postrucni lica.Se raboti za moneta , para koja od ednata strana e oboena zeleno a od drugata so selotejp zalepena na dolniot del od mebelot vo spalna soba.Kako so rekov ne veruvam voopsto vo takvi raboti megjutoa me interesira najmnogu namerata ne koj i da e sto ja postavil tamu .Pozdrav
Пријател, провери да не ти е паричка од лепче за Божиќ. Обично позеленуваат и не кревај паника.

Член од
4 мај 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
haha dobar si , ne ne e od bozik znaci zalepena so selotejp na dolen del od mebel oboena so nekoja zelena boja so znam kakva mirisa i imase nekoj cuden miris , vo sekoj slucaj ne panicam voopsto , kako so rekov ne se zamaram mn mn so takvi raboti , megjutoa cisto informativno me interesira znacenejto na cela rabota , a inace sekogas velam najmnogu se plasam od zivi luge , a se so e so znam okultisticko zadgrobno magionicarski ili so znam kakvo ne veruvam i ne se zamaram so to pozz

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Луѓеее кажувајте што значи некој да ти остави црвен конец на маса
под итнооооо!!!!
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 00:48 ---
Mozno e e mozno e i da ne e nisto. Crven konec moze da se upotrebi za ljubovna magija.......a isto taka crven konec treba i trudnica da nosi ako ide na pogreb za zastita....taka da, moze da e bilo sto
Ај кажи ми подетално некој ако ти остави црвен конец на маса????? Во контекс на љубовната магија ме интересира. Знаете не верувам во магии ама се исплашив затоа што личноста е дволична и е способна за такво нешто ем љубоморна! Однапред благодарам, а за сите што ке помислат да пишат коментар што нема врска со прашањево нека не се трудат! Инаку беше замрсен како во снопче како топче само не ми текнува дали два одвоени биле или пак јас го скинав кога ги одвојував битно сега се со иста големина. Би сакала да знам што би можело да значи и дали воопшто значи нешто! Инкѕ го фрлив во лавабо

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Мајка ми стално ми вели дека да , оти сум се понашала вака .:facepalm:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 06:08 ---
Why , fuck you , thats why ..
Никој за арно не го прај то .:гик:
Или за да ве трола .

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49

Или за да ве трола .
toa znaci deka ke naprais mnogu pari ima mapa nacrtano vo parata gledaj na mikroskop

Или за да ве трола .
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 16:41 ---
Луѓеее кажувајте што значи некој да ти остави црвен конец на маса
под итнооооо!!!!
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 00:48 ---

Ај кажи ми подетално некој ако ти остави црвен конец на маса????? Во контекс на љубовната магија ме интересира. Знаете не верувам во магии ама се исплашив затоа што личноста е дволична и е способна за такво нешто ем љубоморна! Однапред благодарам, а за сите што ке помислат да пишат коментар што нема врска со прашањево нека не се трудат! Инаку беше замрсен како во снопче како топче само не ми текнува дали два одвоени биле или пак јас го скинав кога ги одвојував битно сега се со иста големина. Би сакала да знам што би можело да значи и дали воопшто значи нешто! Инкѕ го фрлив во лавабо
Toa znaci deka samo konec ti stavil nisto poveke zada vlezes vo filmovi haha nisto nee toa pazi daneti stavi vo kafe nesto otrovno za drugo neberi gajle magija ne postoi

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Мене овие двата случаи (црвениот конец и зелената пара) ми делуваат како некои случаи, кај кои има шанса и да се дело на позитивната магија (некој така би ја нарекол).
Секако, најпрвин треба да се отфрлат сите можности, кои постојат, а кои укажуваат на немагијска природа на предметите, кои може поради други причини или случајност да стигнале таму кај што сте ги нашле.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 16:54 ---
...Би сакала да знам што би можело да значи и дали воопшто значи нешто! Инкѕ го фрлив во лавабо
Тие магијски предмети, за кои се сомнева дека се со негативна сврха, обично се фрлаат во река (проточна вода).

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
После и нешто друго најдов ама не е важно, и јас инаку не верувам во магии ама ете има луѓе што се разбираат па ме интересираше што намера би имал некој, прво се исплашив ама веќе не, значи не влегувам во филмови само сум љубопитна. Знаев дека нема да има сериозни одговори па затоа не продолжувам со дискусија :pipi:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Незнам дали фрлиле ама ми посветиле -

Kajgana Shop

На врв Bottom