Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Па и мене една ”другарка” ми украде едно ланче, коа и реков дека таа ми го украде, одрекуваше нормално.
Другиот ден дојде дома, дури отидов да и донесам сок, ланчето ми беше на место:)
Ама иако ми го врати уше една не ми текна да и зборам.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
hmhmh..ne se sekavam da mi se slucilo nekoj da me ograbi!Inaku,ako nekoj me ograbi sigurno ke primetam,takva sum si,sekogas se sakam da mi e na mesto i sekogas znam kolku pari imam vo paricnikot,ili pak por dusekot!

Jovana15

...
Член од
6 јули 2006
Мислења
134
Поени од реакции
0
Nikogas ne me ograbile i ne daj boze da se desi toa :(

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Па не баш...Ми имаат пробано дома да ме ограбат, ама не можеле да ја отворат вратата(за жива среќа)

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
за голема среќа НЕ!!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ми го скршија еднаш излогот во тобакото за да дрпнат 3 турски кекси, оние десетденарските, икрам, темпо... Комшиите ги виделе и им свикале, па киднале. За кражба во вредност од 30 денари, ми го рокнаа целиот излог, само штета и заебанции. Вториот пат, кога сакале да влезат одозгора преку кров (сакале веројатно цигарчињата и ваучерите да ги соберат), комшиите курнази не им свикале, туку викнале полиција и ги фатиле на дело. Го обраа бостанот копиљаците.

Еднаш едни ми дигнаа чипсови, ги стигнав на пешачки и чипсовите ги коштаа клоци и по некој шамар. Еден редовно пробуеше да дрпне Горско од фрижидер и секој пат иста приказна - клоцата у г'з.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Fala bogu ne do sega

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Имаат пробано 3 на 2 да не ограбат у парк мене и другар ама ја и другарот киднавме...

D

DJ_DEXTER

Гостин
Скраја да е , до сега ништо ми немаат украдено......

N

NeMiRnA

Гостин
da!od baba mi za rodenden imav dobieno edno interesno detsko prstence zlatno so pecurce na nego,mn bese cakano i na likovno pravevme neso od glina i go izvadiv i tap mi go snema,koa gledam utredenta drugarka mi mi se fali imala ko moeto:(,niso ne i rekov sram mi bese:(!Posle u avtobus posteno mi go drpnaa novcanikot vo koj imase pari za nov mob pa videte sea kolku,pa morav da odlozam kupuvanje na mob za nekolku meseci:( i tolku za srekja

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
Mene novcanikot so kup pari i dokumenti mi go ukradoa vo avtobus vo "majka" Bulgaria, posle cimercheto (pak bugarche) mi gi digna site alista,parfemi,cd-inja,abe sto ne mi ukrade...napateno chupe sum :(

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Да 4 пати ми имет украдено точак .:tapp:

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
Гего брат не бев јас , јас само еден имам мавнато 18-то брзинец од ваша мала, ама не беше твој еј....

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Уште и ова ми фали, да ме ограби некој, и таман работа.
Освен тоа, јас сам себе си се ограбувам, така да, нема потреба некој друг да го стори тоа. Фала. Бај бај. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom