Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Ма супер све тоа, си се свиѓаме и битни сме си, све то по ред..
Ондак, ако ме сакаш, зашо ме гњавиш? Сашо мора гз да потам за да ми рашириш нозе?
Зашо мора да ми "дадеш" туку едноставно коа веќе и 2цата сакаме, не се бенгаме ко луѓе без проблеми...
Или тоа "давање" туку така ти го јебе егото?
Абе ако сме си битни ко што викаш, би те гњавела на друг начин:smir:
Дури може и јас да бидам иницијаторот. Зашто да немам секс со некој со кој што сакам да го имам? Нема причина, of course.
А дека има гњаваторки, не викам дека не, и тоа е поради, убаво си кажа самиот во болдираното.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислам дека тотално ја промашивте темата. Магде не сакаше да отвори дискусија за тоа кој како "дава" или се воздржува да не "даде", туку за самата фраза. Зошто велите дека е работи за давање, што има тука за давање? Колку што знам јас половите органи не се даваат, само се користат за взаемно задоволство на партнерите. Ама вие ипак продолжувате со муабетите на темава од стилот жените глумат јаки пи*чки не даваат, мажите бараат дрн дрн...
Да, тоа беше темата.

А проблемот барајте го во самите вас. Да не збориме што пола веќе си одговори сама. Пак ќе ве прашам, што не ви јасно?

Дури може и јас да бидам иницијаторот. Зашто да немам секс со некој со кој што сакам да го имам? Нема причина, of course.
А дека има гњаваторки, не викам дека не, и тоа е поради, убаво си кажа самиот во болдираното.
Пази го проблемот...ДУРИ може и ти да бидеш.

Седи бе, ко услуга да ни праиш со тоа ако ти бидеш некад.
Сеа појасно е?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не бе, мора да и докажеш дека ти си тој на кој таа својата бесценета пичка ќе ја даде.
Проблемот е што жените не се на јасно со себе си прво, после и со останатите.
Општетсвото ги научило дека пичката има огромна моќ и тоа тие го користат.
При тоа забораваат дека и има и други жени со други пички и дека тие не се нешто којзнае колку специјални.
Затоа наместо да се бламираат, подобро е да се јасни од старт.. ми се допаѓаш, еби ме..онака како запознавање, не да се маткаме со нивните сплектарии, фрустрации и неразрешени комплекси.
Пф, ја заборави љубовта!
Нај битната состојка во рецептот!

Ха. Смешки. Ако нема љубов нема секс :place:buaaaaaa :place:

Али ај, не се дрзнувам да коментирам, и на форумов ги има такви шо, пошо љубовта им е се во животот, ни К од кур невиделе.

Фала ти. Дојдовме до компромис.
Се слагаш со мене дека иако го сакате и немате причина да не даете, пак гњавите пошо ви е интересно. <3

Филозофка напиша:
Ајде во претходниот пост пробав да се изразам покултурно ама во овој ќе ги поедноставам работите, жените даваат или не даваат зашто им се може, една од многуте манипулативни техники на жената е токму тоа ускратување на сексот, а тука е и природата крива, жените се создадени со помал секс драјв од мажите така што можат да си приуштат и да прибираат од кандидатите, let the best man win:)
Крај на приказната, одговор на темата.
Магде, сеа се ти е јасно.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Не бе, мора да и докажеш дека ти си тој на кој таа својата бесценета пичка ќе ја даде.
Проблемот е што жените не се на јасно со себе си прво, после и со останатите.
Општетсвото ги научило дека пичката има огромна моќ и тоа тие го користат.
При тоа забораваат дека и има и други жени со други пички и со тоа тие не се нешто којзнае колку специјални.
Затоа наместо да се бламираат, подобро е да се јасни од старт.. ми се допаѓаш, еби ме..онака како запознавање, не да се маткаме со нивните сплектарии, фрустрации и неразрешени комплекси.

Не знаев дека постои superpussy со superpowers.:toe:
Ако ти налетуваш на такви, не значи дека сите останати се исти за да ги декларираш така.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Ајде во претходниот пост пробав да се изразам покултурно ама во овој ќе ги поедноставам работите, жените даваат или не даваат зашто им се може, една од многуте манипулативни техники на жената е токму тоа ускратување на сексот, а тука е и природата крива, жените се создадени со помал секс драјв од мажите така што можат да си приуштат и да прибираат од кандидатите, let the best man win:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Епа што тогаш прашувате "Абе зашто го глеате ова ко награда", коа свесни сте дека самите го правите така?

I mean, the irony, heh?

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Фала ти. Дојдовме до компромис.
Се слагаш со мене дека иако го сакате и немате причина да не даете, пак гњавите пошо ви е интересно. <3

Реков ќе те гњавам, али на друг начин. Размисли малце. Па сексот е нормална и природна работа, а сите тие стереотипи од типот женската е ефтина ако се ебе коа и се сака, а машкото е фраер..се само причина за женските да обиваат и гњават и покрај тоа што сакаат.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Да, тоа беше темата.

А проблемот барајте го во самите вас. Да не збориме што пола веќе си одговори сама. Пак ќе ве прашам, што не ви јасно?
Прочитај го тогаш уште еднаш првиот пост

Океј, мене никад не ми било јасно што поточно ние жените „Даваме„ а шо мажите бараат да им дадеме?
Пошто мене ме учеле дека машко и женски имаат секс, а не дека женава дава нешо вау којзнае шо.
...
И не знам кај виде одговор на моето прашање во мојот пост, кое гласеше - Што има тука за давање?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ај сеа прочитај ме ти мене пак, прочитај и некој друг што пишал на темава, помисли малце, седни попи кафе, размисли го повеќе од 1 секунда = па реплицирај.

Пошто вака само спамираш.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
vo ova se trudis nas da ne ubedis ili sebesi da si se ubedis?
a be aj ne zezaj kakva priroda,kakvi bakraci,...prirodata e edno a denesninata e daleku od toa...eve eden odgovor na prasanjeto: saka da se e.e a nejke da i vleze,tuka e celiot muabet,zenskite nemaat hrabrost da trgnat vo lov po toa sto go sakaat,i samo glumat nesto poradi nemanjeto hrabriost da zastanat na noze i da kazat da i jas toa go sakam,ili pak oni da bidat prvi inicijatori (osven na muabet se razbira, na muabet parce pravat(vo praksa malku tesko)...:smir:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Ај сеа прочитај ме ти мене пак, прочитај и некој друг што пишал на темава, помисли малце, седни попи кафе, размисли го повеќе од 1 секунда = па реплицирај.

Пошто вака само спамираш.
Како ќе кажете господине модераторе.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Прочитај го тогаш уште еднаш првиот пост

И не знам кај виде одговор на моето прашање во мојот пост, кое гласеше - Што има тука за давање?

Е ајде де, пичка има за давање...:toe: Ко ние од сожалување или као награда зашто биле фини и се умилкувале, треба на крај пичка да им дадеме... Ние не сакаме секс, тоа го правиме со замижани очи и едвај чекаме да заврши... Ај ве молам...:pos2:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Реков ќе те гњавам, али на друг начин. Размисли малце. Па сексот е нормална и природна работа, а сите тие стереотипи од типот женската е ефтина ако се ебе коа и се сака, а машкото е фраер..се само причина за женските да обиваат и гњават и покрај тоа што сакаат.
sonce i koj gubi so ova sto go pravat zensite?sakaat seks ama nema da go imaat

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Епа што тогаш прашувате "Абе зашто го глеате ова ко награда", коа свесни сте дека самите го правите така?

I mean, the irony, heh?
Па зарем не е награда? За да заслужиш пичка треба прво да ја изреспектираш, а и да и покажеш љубов, како што рече еден форумџија погоре како што елените во шума си ги кршат своите рогови за наградата спарување на еленката кој ќе победи ќе ја спари еленката така ли е истото е и со луѓето basic instincts се у питање.:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Како ќе кажете господине модераторе.
Ама озбилно, не сфаќаш дека вие САМИТЕ се местите дека сте за давање, па затоа машкото ве гледа како такво?

Што не ти е јасно од моите постови, пишав дека ја лично мислев тоа ви е тактика, сега испаѓа дека не ви е?
На кој да верувам, на тебе (што викаш дека нема ништо за давање) или пак на Филозофка (која вика дека се местите самите така)?

Ај решете се, отворете еден заеднички јузер кој ќе се вика ЖЕНИ и пишете. Пошто само некои бош муабети се вртат на темата и реплицирате на тоа што ви одговара вас, а не за тоа што се збори - односно за прашањето од темата...кое е толку проклето очигледно.

Kajgana Shop

На врв Bottom