Не бе, мора да и докажеш дека ти си тој на кој таа својата бесценета пичка ќе ја даде.
Проблемот е што жените не се на јасно со себе си прво, после и со останатите.
Општетсвото ги научило дека пичката има огромна моќ и тоа тие го користат.
При тоа забораваат дека и има и други жени со други пички и дека тие не се нешто којзнае колку специјални.
Затоа наместо да се бламираат, подобро е да се јасни од старт.. ми се допаѓаш, еби ме..онака како запознавање, не да се маткаме со нивните сплектарии, фрустрации и неразрешени комплекси.
Пф, ја заборави љубовта!
Нај битната состојка во рецептот!
Ха. Смешки. Ако нема љубов нема секс
buaaaaaa
Али ај, не се дрзнувам да коментирам, и на форумов ги има такви шо, пошо љубовта им е се во животот, ни К од кур невиделе.
Абе ако сме си битни ко што викаш, би те гњавела на друг начин:smir:
Дури може и јас да бидам иницијаторот. Зашто да немам секс со некој со кој што сакам да го имам? Нема причина, of course.
А дека има гњаваторки, не викам дека не, и тоа е поради, убаво си кажа самиот во болдираното.
Фала ти. Дојдовме до компромис.
Се слагаш со мене дека иако го сакате и немате причина да не даете, пак гњавите пошо ви е интересно. <3
Филозофка напиша:
Ајде во претходниот пост пробав да се изразам покултурно ама во овој ќе ги поедноставам работите, жените даваат или не даваат зашто им се може, една од многуте манипулативни техники на жената е токму тоа ускратување на сексот, а тука е и природата крива, жените се создадени со помал секс драјв од мажите така што можат да си приуштат и да прибираат од кандидатите, let the best man win
Крај на приказната, одговор на темата.
Магде, сеа се ти е јасно.